ElisaMom_ uykusuzanne__ biliyorum kuzum yetişmez sonrasında da lazım olur konbinlemen güzel olur diye dedim
Munevver-defne uykusuzanne__ beyaz olur kendi rengi ile olursa boğar her türlü beyaz alır onu kurdeleler ile aynı renk
Munevver-defne uykusuzanne__ bence tam emin değilsiniz bende çok kullandım beyaz rengi şal pantolon fln bence oluyordur o ama başka renk olursa krem ekru hani beyaza yakın renkler tunigin rengine yakın renkte olur ama birebir olmasın
uykusuzanne__ ElisaMom_ aslında benim çok şalım varda bu yeni çıkanlardan yok daha almadım almak istiyorum bakalım😂
uykusuzanne__ ElisaMom_ yeniler daha iyi ya bende penye şalları çok seviyorum bone olmadan bile takıyorum çok rahat 🤣
uykusuzanne__ ElisaMom_ geçen sene hep penye şal aldım çok rahat oluyor hele yazın çok güzel oluyor göbeğe bile gerek yok tak çık kafanda yokmuş gibi yazlı kışlı onları kullanıyorum bende artık😂
sana-mi-sorucam Şu yeni çıkan çok desenli salaedan varmı sizin orda onlardan varsa içinde mavi tonları olan bı şal çok güzel olur