zeynoelo Sonucu paylaşır mısın bizimlede kız kardeşim yenidoğan hemşiresi fazla genel tahlil yapılması lazım dedi anne babadan genetikde olabilir ama genede dış çevreye ilgi olması lazım şuan dedi canim huyda olabilir bilemedim ama merakda ettim yani
sirinilos zeynoelo yok kullanmıyorum zaten süt alerjisi diyetinde sütüm kesildi mama kullanıyor sadece
sirinilos brc9 randevu bulamadık maalesef ay sonu anca gidebileceğiz bebeğimin durumu aynı uykuya meyilli
miniktarantula sirinilos benim kızımda öyleydi hep uyurdu yüz üstü sevmezdi Bıraksan sabaha kadar aç uyurdu falan Şuan 4yaşında Yine bıraksan gece uykusunu hep uyur Zor uyuyor ama uyuyunca da uyanmıyor 🧿 15-16aylıkken bile yerden kalkamıyordu biz kaşdırıyoduk ama yürüyebiliyodu falan filan diyeceğim o ki Her çocuk farklıdır Doktora götürdün mü desen götürmedim Yürüyen çocuk yerden kalkmayıda öğeenir illa ki dedim Dönme olayını da hatırlıyorum 9aylıktı hala biz öğeetmeye çalışıyorduk
bossmomm sirinilos eltimin kızıda bebekken öyleydi hep uyur usluydu ağlamazdı ama 3-4 yaş sendromu berabt bişey çıktı ortaya asla yerinde durmuyor gece geç vakitlere kadar uyumuyor