poyraz1210_ mariam2 normal kan olsaydı verebilirsiniz buraya sevki yapilirdi ama trombosit lazım yine de teşekkürler 🫶🏻
Dzeyy poyraz1210_ rabbim şifa versin hem istanbuldayım hemde kan değerlerim çok düşük olduğu için kan veremiyorm malesef yoksa ben vermek isterdim 0+ zor bulunan bir kan malesef
poyraz1210_ Dzeyy maelesef çok zor hemde teşekkür ederim Allah sana da acil şifalar versin inşallah değerlerin yükselir 😘😘
poyraz1210_ mavipapatya1 ElisaninAnnesi_ dilan2431 blackbird Sogukbaklava Dzeyy dilan2431 bunemeselaa Rabia_annesi kirmizibalikbeachte gulhoca naznasel KendiEvimdeDeplasmandayim Byt28 buselici naznasel Deletedmom_122 Rabia_38_01 Meri-Mel denizalismom 50krsvertirreekk Feyzosumunannesi uykusuzanne__ Kan bulundu uzun süredir yoğun bakımdaydı birkaç gün önce hava makinesine bağlandı konuşamaz oldu bugün de kaybettik babamı haber vercem demiştim herkese teşekkür ederim keşke iyi haber verebilseydim
50krsvertirreekk poyraz1210_ çok geçmiş olsun izmirdeyim burda tanıdığım 3 5 kişi var maalesef o grup yok 😔
kirmizibalikbeachte poyraz1210_ çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. İzmir’de çevirmeye atın isterseniz paylaşsınlar 🙏🏻