mbabygirlm Kızlar bebelac kullanıyorum ve doğduğundan beri içiyor ama 3.aya girdik biberonu diliyle itiyor. Meme emiyor ama sütümde çok yok öyle emiyor. Saatlerce meme emmek istiyor. Acaba mama mı değiştirsek bilmiyorum geçici mi by süreç bilgisi olan var mı
hepyerdeyizz mbabygirlm Mamayı biberonu falan değiştirin ben yenidoğan ogluma verdim bebalc Gold beğenmedi kustu hep biberon mama ikisinde degistirdim Aptamil aldım içiyor ve kusmuyor bebalac ilk aylar için değilde yasindam sonra faydalı ve reddedilmiyor
sunmommy mbabygirlm benimde coxugum oyleydi saatlelerle meme vermiyordum ki biberon tutsun yesin amma yemiyordu yemegini degistik olmadi meme vermedim olmadi agzina sıktım biberonla olmadi her cur baslik aldim kucuk olanlardan meme sansin oyle yemege basladi
momofmychildren mbabygirlm canım benimki de uyumluydu 2 numaraydı bebeğim sürekli ağlıyordu istemiyordu 3 numaraya geçtik düzeldi
hepyerdeyizz mbabygirlm Aptamil gazlandiriyor ama tek reddetmedigi mama bebeklerin Aptamil tavsiye ederim
Melihaslan5144 mbabygirlm bebelac vermeyin Sma deneyin derim mama olayını ve içeriğini çok araştırdım