gulummmmmm melindababy yok canım benimki öyle değil ama numarası büyükmüş ondan çok akiyormus @Gokturkmom sağolsun sayesinde öğrendim Şimdi sipariş ettim eczaneye gelir gün içinde alırım Korkuyorum vallahi çok akıyor diye
gulummmmmm asenauras Kızlar çok teşekkür ederim Verdiğiniz bilgiler için herkese her zaman dönemiyorum bebeğimin hem çok gazı var sürekli kucakta ve genel olarak uyumuyor duş aldirdik biraz uyudu şimdi birde geniz akıntısı var sürekli temizlemem gerekiyor ,Bazı yanıtlara donebildim hakkınızı helal edin etiketlemeyi unuttuklarim varsa kusura bakmayın bebişim büyüsün iyileşsin kendini toparlasin bol bol güzel seylerden bahsetmek istiyorum inşallah sizlerle Hepimiz bebislerimizi sağlıkla buyutelim inşallah Allah her zaman sağlık sıhhat versin bütün kötülüklerden kötü insanlardan ve kötü düşüncelerinden korusun inşallah Ve hiç kimsenin kötü niyetleri yavrumuza ugramasin Hepimizin yavruları Önce Allah’a sonra bize emanet inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Rabbim yanımızda olsun her zaman @bebeyimveben @sezeryandogum @gulmuay @Gokturkmom @aseltos0808 @neva1712 @ozmentes @beer @D_deniz @merve211224 @egeniinnannesi @mieneboz @myprincess_ @melindababy
gulummmmmm Gokturkmom Vallahi sayenizde aydinlandim hiç numaradan dolayı olduğunu bilmiyordum 4 biberon aldım 5.yi alacaktım 🙏🏻
Momygaye gulummmmmm burnunu acmazsan zaten beslenemez Beslenemeyecek kadar burun kapalıysa cıgere de ıner Cok Kucuk Kesınlıkle burun yıkanıp nefes alır hale gelmelı Hava makınası varsa hava verilmeli Yinede beslenemiyorsa doktora gıdılmelı
cansuyamann melindababy bizimki de böyle oluyor bende hepsiburadadan almıştım en son ebebek mağazadan gidip aldım internetteki orjinal mi değil acaba bakalım mağazadan aldığım nasıl olacak