gamseliii Merhabalar, 37 gün önce normal doğum yaptım. Bıgün sabahtan beri kasıklarım sanki adetin ilk günü gibi şiddetli ağrıyor. Kanamam 3-4 gün önce durdu kesik kesik geliyordu o da yok şimdi. Adet mi olacağım acaba? Bu kadar ağrı normal mi?
elifmelif gamseliii bilgim yok üstte kalsın 👆🏻Ben de beş ay önce Sezaryen doğum yaptım Arada bana da aynısı oluyor tam adet olacağım diyom ama hala olmadım.
minikbeyd gamseliii merhaba bende 2 ay 15 gün önce normal doğum yaptım 40 45 gün kadar kanamam oldu yoğun şekilde kanama bitti şeffaf akıntım geliyordu 3 4 gün sonra tekrar kanama başladı ve dediğiniz gibi hafif sancım vardı. Sonra aradan 21 gün sonra tekrar kanama oldu regli oldum şuan reglimin 3.günündeyim ve tuhaf olan sancı olmadı hiç bi belirti olmadan kanamam oldu ki ben regli sancılarını dibine kadar yaşıyordum doğumdan önce 2 gün yatak döşek yatan biriydim şimdi regli olduğumu wcye gidince gördüm bu sefer sancı vs olmadı
gamseliii minikbeyd allah allah o zaman şuan sancım olsa bile adet olmayabilirim yani öyle mi? Günler öncesinden sancı vurup geçebilir yani
elifmelif gamseliii doğumdan 40 gün sonra kontrolde herşey yolunda dedi doktorum rahmim toparlanmıştı ve dikişlerim iyiydi. Bebeğin aşısı olmasaydı bu hafta tekrar gidecektim kontrole ama aşı olduk biraz Huzursuzluk var beyefendide, haftaya gideceğim.
gamseliii elifmelif benim de cocuk 1 haftalıkken doktorum çağırdı rahmin güzel duruyor demişti bakalım 40 kontrolum var ben de baktıracağım. Geçmiş olsun size de