damlaytsn Size bir sorum olucaktı kızlar yaprak sarması yaptım ama pazar günü pişiricem ben şimdidem sardım ve normal dolaba yerleştirdim pazar gününe kadar beklerse bişey olur mu 🥹
3kedili2bebekli damlaytsn evett pirinç içindeki çabuk bozulur ve zehirler buzluğa koyun olduğu gibi pazar gunu de çıkarıp pişirin
myavocado damlaytsn bir gün filan duruyor da pazara daha çok var ya, bilemedim bana durmaz gibi geldi, buzluğa mı koysanız. Pişmişini bile 5 gün tutmam ben
mrvdmrcn damlaytsn buzluğa koyun zaten buzlu şekilde bile pişirseniz mis gibi oluyor hiç dolapta bekletmeyin bence
3oglanannesi damlaytsn yok biz yaprak zamanı toplu paket paket sarıp buzluğa atıyoruz.ordan çıkarıp psiiriyoruz bisey olmuyor korkma.ama alt dolapta bozulur.hemwn buzluğa at
myavocado damlaytsn bozulma olmaz buzlukta beklerse ama tadı değişik olur mu bilemedim ben hiç yapmadım, genelde yapan arkadaşlar güzel oluyor yazmış en iyisi buzluk gibi duruyor
_YanakReisinAnnesii damlaytsn arada çok gün var bilemedim. Buzluğa koyun,kayınvalidem hep önceden poşet poşet sarar buzluğa atar ordan çıkarıp pişirir güzel de olur.
damlaytsn 3oglanannesi öyle yapıyım o zaman peki buzluktan çıktıktan sonra çözünmesini bekleyip mi pişirmem lazım aceba
3oglanannesi damlaytsn yok canim direk cikar tencerreye koy cogunluguna gore 1 yada 2 bardak su ekle tuz yağ pişir kısık ateste
beyzzsenturkk_ damlaytsn ben en fazla çiğden 2 gün tutuyorum 2 gün bile çok ama pişmişini de 2 günden fazla tutmam direkt çöpe maalesef kokuyor bana
3erkekannesi__ damlaytsn ay ben bi video gördüm tencereye poşet yerleştirip yaprakları öyle diziyor sonra poşeti çıkartıp buzluğa atıyor çıkarıp hoop tencereye koy pişir çok pratik öyle yap bence 😅
byzyldz damlaytsn buzlukta yerin varsa temcereyle beraber at buzluğa pazar günü de pişirmeden bir iki saat önce çıkar biraz çözülsün sonra suyunu koy pişir bi tanıdığım öyle yapıyor çok da güzel oluyor😅