nisakb Bebeğim bu sıra aşırı emiyor göğüsüme bişey oldu inanılmaz ağrıyı sebebi ne olabilir??? Yattığım yerde sağa sola dönemiyorum böyle bir ağır gibi sanki
Karanirem nisakb ben meme apsesi oldum ve ameliyat oldum bu sebepten valla direk git genel ceraha görün meme usg cektir kanına baktır enfeksiyon var mı die bekledim bekledim sonra şaftım kaydı sağa sola dönmeyi bırak yatamıyordum sırt üstü
brcbrc_b nisakb bende antibiyotik kullandım emzirdim sagdim öyle öyle geçti valla bazeh arada sızlıyor gene doktora gidin
rymhnm Merhaba, çok geçmiş olsun.büyük ihtimalle mastit. Bebeğinizi emzirdikten sonra Süt sağma makinesiyle sağım yapmalısı. Sıcak suyun altında masaj da iyi gelir. Bu dediklerini uygulayabilirsen göğsün rahatlar.
Karanirem nisakb ateşin cıktıysa meme apsesi oluyosun genel cerraha görün antibiyotik başla antibiyotik kullanırken emzirmeyi kesme gögüslerini sağ ve emzir mutlaka
brcbrc_b nisakb bitane kadar kullandım az oluyor onda zaten biraz hafifledi birdaha olmuştu birdaha kullandım artık onra kullanmadım emzirdikce ve sagdikxa düzeldi bence