cyln0 Kızlar 13 aylık kızım emziğini koparmış yedek vardı Allah’tan da bu şimdi bunu yaptı artık sürekli koparırmı ya bi de bu kadar kolay kopan bişey mi bu emzik ler tehlikeli değilmi Philips aventin emziği
defnevedoruk cyln0 valla biz bi ara her hafta kutu kutu avent alıyorduk🥲 umarım sizinki cabuk unutur🙈
aleksandralarossa cyln0 ay allah korusun ya bencede bıraktır bişekilde çok korkunç geldi suan bu durum
cauuv2 cyln0 bizde bu emzigi kullanıyoruz 21 aylık oglum bi kere bile koparamadı. Denemedi de. Cocuktan cocuga degisen bisey demekki. Ugrasırsa koparır emzik bu yani markanın önemi yokki
cyln0 derya_guzeee gündüz vermiyorım uykuya geçişlerde kullanıyor sadece emziği bırakıcak gibi değil bide buna başladı canım sıkıldı
defnevedoruk cyln0 18. ayda bıraktırdım kurtuldum darısı başınıza, ucuz bir emzik alıp deneyebilirsiniz tutar belki benimki tutmamıştı
3kedili2bebekli defnevedoruk nasıl biraktirdiniz bende 18 ayda bıraktırmak istiyorum kızım dişlerini tamamlamak üzere oğlum da çok bagimli emzige ama hiiic cesaretim yok yani üzmeden kırmadan nasıl biraktiracagim bilmiyorum
gizematadeniz defnevedoruk baby plusin ikili emzigi var avent le ucu cok benziyo hatta benim oglum bunu dahs cok seviyor. Cok da ucuz.. denenebilir
semosderler cyln0 ayy koparıyorlar mı ya , hiç düşünmemiştim , neyse çok şükür kendiliğinden bıraktı , darısı başınıza
defnevedoruk 3kedili2bebekli sürekli artık emzik emmek için büyüdüğünü kücük bebeklerin emzik emdiğini anlattım ilk gece biraz ağladı uykuya zor geçti ama 3-4 günde alıştı çok bağımlıydı emziğe ağlamadan bırakması zordu, ben bi anda kestim hiç vermedim ne gece ne gündüz hepsini ortadan kaldırdım
defnevedoruk 3kedili2bebekli sürekli artık emzik emmek için büyüdüğünü kücük bebeklerin emzik emdiğini anlattım ilk gece biraz ağladı uykuya zor geçti ama 3-4 günde alıştı çok bağımlıydı emziğe ağlamadan bırakması zordu, ben bi anda kestim hiç vermedim ne gece ne gündüz hepsini ortadan kaldırdım
3kedili2bebekli defnevedoruk bende öyle yapmak istiyorum ama öyle tatlı memem diye istiyorlar ki kıyamıyorum 🥺 inşallah bende 1 ay sonra deneyecegim konusmalara şimdiden başlayayım teşekkür ederimm
ikiekmekaldimevegidiyorum cyln0 bence koptuysa kopanı dikkat ederek verin benim kızımda 13 aylıkken kopardı başka emzik almadım birkaç gün içinde bıraktı emziği kendiliğinden yenisini aldıkça hem koparır dişlerin kaşınıyordur hem bırakması zorlaşır