tosbiksmoms dudu1 bir ara bende aynı şekilde kivraniyordum resmen kasıklarım felaket ağrıyordu enfeksiyon geçiriyormusum meğer. Mutlaka test yapın ve Dr görünün.
Mikisss dudu1 kan verin ve ya test edin.korunma yonteminiz.korunma yontemi diyil zaten.karniniz buyuyncemi anliycaksiniz hamile olduğunuzu?zaten regl olmuyorsunuz bebek emziriyorsunuz galiba.
VII-Kleopatra dudu1 adet olmadıysanız dogumdan sonra ihtimal bi tık azalıyor çatlama yavaşladıgı için, rahminizde daha tam olarak küçülmedi belki de küçülme etkisidir, ve enfekaiyon da olabilir
ikramm322_ @dudu1 bende 40 dan hemen 5 gün sonra adet oldum geçen ayın 16 da ama bugün 16 ve henüz olmamışim önceden çok düzenliydi adetim bebeğim henüz 2 aylık içim çok sıkkın şuan yani birşey de olmadı ama yinede bilemiyorum 🥺
Pirasalipuding dudu1 bir süredir geri çekilme şeklinde ilerledik eşim eminim birşey kaçmadı Tebrikler .
Yusufagahinannesi dudu1 geri çekilme bir korunma yöntemi değil yani korunmuyorsunuz hamile olabilirsiniz normal olarak. Eşinizde zevk suyundan dahi hamile kalındığını bilmeyecek kadar cahil sanırım. Çocuk düşünmüyorsanız ki haklısınız bebeğiniz minicik gerçek bir korunma yöntemi ile korunun
enfa dudu1 dediğiniz belirtiler bende de çok vardı belime öyle sızılar giriyor yerimde durup kalıyorum sonra böbrek tarafıma vurmaya başlıyor sezeryan doğumdan sonra normal olduğunu söylemişti doktor şiddetli ağrılardan 2 gün sonra regl oldum ben en son ne zaman regl olduğumu unutmuştum o yüzden bu ağrılarda olunca hamile miyim dedim acaba benim normalde de ağrılar var ama regl yaklaştikca artıyor