momfanti denizalismom ayyy.. yazayım hemen… “En iyi yıllarım uçup gitti, seninle cebelleşeceğim diye bütün güzel huylarım değişti. Sert kaba ürkek işgilli bir insan oldum. Daha başka ne söyleyeyim. Dediklerimden bir şey anlaşıldı mı ondan bile emin değilim.” 😔
Pirasalipuding denizalismom Tamam abi zaten moralim bozuk üstüme gelme! +Tamam birader bir şey demedim, sana da bir şey söylenmiyor. Yarım saattir dinliyoruz! Bilen çıkar mı acaba 🙊
byz58 Dünyanın bütün hatunları bir araya gelse benim fısıltımı bile bastıramazlar. Harem ne ki dünyayı ben yöneticem. Hürrem Sultan/Muhteşem Yüzyıl (Yazarken bile sesiyle okudum 😄)
elifmelif denizalismom Gondorlular, Rohanlılar kardeşlerim! Gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. Gün gelir insanlar cesaretlerini yitirebilir, dostlarına sırt çevirebilir ve tüm kardeşlik bağlarını koparabilir ama bugün o gün değil. Düşmanın zaferi ve harap olmuş siperler bekler insan çağının çöküşünü ama o gün bugün değil. Bugün savaşacağız. Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına sizlere kalmanızı emrediyorum batının halkı! Aragorn Kralımmmmm 🥹🥹🥹🥹🥹
farelikoyunkavalcisi denizalismom ahhh direkt aklıma suskunlar geldi ergenliğimin travma dizisi Bilal üzümlü kekim🥹 Hayatım boyunca elini tutamayacağım bir kadını sevmek istemiyorum ben! Bilal mi? 34 yaşındayım bir seni sevdim çok saçma. Çok saçma ulan buradasın dokunamıyorum çok saçma. İçim gidiyor sarılamıyorum Cüneyt hüzünlü kekim😅
papatyagibi farelikoyunkavalcisi Ay Bilal… Sarp Akkaya hayranlığımın başladığı dizidir. Ağlamaktan için çıktığından uzun zamandır izleyemiyorum.
Gulcann0 denizalismom Tüm hayatımı korkarak geçirdim. Olabilecek, olma ihtimali olan ya da olmayan şeylerden korkarak. 50 yılımı böyle harcadım. Kendimi sabahın üçünde uyanık buluyordum. Ama biliyor musun? Teşhis konulduğundan beri iyi uyuyorum. Fark ettim ki bu korku, en kötüsü. Asıl düşman bu. Breaking bad
Nur__53 denizalismom recep ivedik. Psikolog sahnesinde Ben saa okadar parayı verince gene bozulacak benim pskolojim- 😀😀😀😀😀😀😀
Atopikdermatit denizalismom Karda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsin Ah erkeklerr
1998754 denizalismom Yoruldum patron! Yollarda , yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum. Ve insanların bir birine kötü davranmasından bıktım. Bu dünyada öyle şeyler oluyor ki , Tanrının neden izin verdiğini merak ediyorum.
eleftwins denizalismom “mutluluk diye bir şey yok kendimden biliyorum öyle bir şey yok” poyraz karayel🫶
Hayallerhayatolsa denizalismom burası Sivas lan sen kimi takip ediyon Birde dışına baktım yeşil türbe içine baktım estagfullah tövbe
Munevver-defne denizalismom Erkenci Kuş: Can Yaman’ın sanemle ilgili olan şeyleri beğendiğinde çok ta kullanmadığı ama söylediği o replik veya söz “baya baya baya iyi” bende kullanır oldum Kiraz mevsimi : öykünün ayaza kuru soğuk dediği yer 😂