cloudsea
Aynı şeyleri yaşadım, gündüz kucağımda uyurdu kısa süreli gece de milyon kere uyanırdı emmek için. Emzik vs de kullanmadı. Uyku eğitimi için de 3 ayrı eğitmenle görüştüm, 2sine para da verdim ama bana göre değilmiş hiç. Çünkü ağlatmadan hiçbir şekilde halledilmiyo, bir tanesi ağlatmadan uyku eğitimi verdiğini söyledi (gerçekten ben devam ettirseydim belki de başaracaktık) onu da ben devam ettiremedim sebebi de çookk uzun bir süre ve sabır gerekli. Zaten öyle de günlerim geçiyodu ağlatmadan yapmaya çalışarak da geçiyodu. Bi de o kadının söylediklerini dinleyip yapmaya çalışırken kendimi daha fazla strese sokacak ne halim vardı ne duygu durumum.
Velhasıl günler geçti 3 yaşına girecek neredeyse 2.5 yaşındayken emmeyi kestim, hala özellikle geceleri kesintisiz uyuduğum söylenemez. Kesin bi ya da iki kere uyanır. Buna da şükür. Annelik bu başka hiçbir şeye bu kadar katlanamazdım galiba.
Şehir değiştiren uyku eğitimci eve gelince nasıl olur bilemem ama onlineda berbat. Travma sebebi😒
Bu arada uyku eğitimiyle alakalı hiçbir bilgin yoksa özelden yazabilirsin ben bütün bilgileri verebilirim, 3 farklı eğitimciden ne nasıl yapılır öğrendim çünkü😅