YorgunEbeviyen Kızlar oğlum 2 haftadır hep böyle mutsuz üzgün hep böyle yatarak oynuyor Nereye götürmem lazım dışarda da yapmaya başladı kızıyorum evde hep böyle
lceLady YorgunEbeviyen Bi nazar duasi özellikle Ayetel kursi okur musun bol bol cocuguna birde sirkeli su ile yika canim Gorusmeyin bir sure Biraz kafasi dagilsin dışarı parka veya avm goturmeyi deneyin birde
tanta YorgunEbeviyen en çok ne ile mutlu oluyordu onu yaptırın ya da sevdiği birisi varsa onunla zaman geçirin
Ecem__ YorgunEbeviyen merhaba mutsuzluktan degil benim oglumda o sekilde oynuyordu eline gecen ne varsa yere surup izlerdi ozelliklw parkede yorulunca daha cok yapardi.suan yapmiyor tabi ama bi ara hep yapti
lidokain YorgunEbeviyen bence normal benim oğlumda bazen böyle oynar üç yaşında yani uzun zamandır böyle yatar araba sürer ne var ki bunda
YorgunEbeviyen Nikita oğulumu gözleriyle korkuyordu başta sanmıyordum dün kendi gözümle şahit oldum kendisine yazdım bidaha görüşmek istemiyorum bidaha öyle yapmaya hakın da yok dedim
Nikita YorgunEbeviyen a aaa manyak mıdır nedir? Çocuğunuz güvende hissetmiyor olabilir. Biraz daha fazla sevgi, ilgi, anlayış gösterin. Düzelmezse de çocuk doktorunuz sizi yönlendirecektir.
maygirl YorgunEbeviyen aaa neden oyle yapiyor cok tuhaf insanlar.ewde nasio davranislaru oglunuzun peki bu halinin dışında aglamasi vs arttimi huysuzmu?gece uykularnda degisklik filan?yani korkmus olablir dediginiz gbi ya gercekten üzüldüm.umarm cabucak duzelir.pedagog nu acaba yardmci olur bilemiyorum tam ama.
maygirl YorgunEbeviyen cocuk doktorunuza danisin pedagog nedenini daha iyi anlayablir.yonlendirir zaten.yani hasta vs degilse.bu surecte daha fazla ilgilenin.yaa ne garip insanlar
Aklimideliricem Normalde nasıl bi çocuk. Mesela oyun oynar mı seninle. Yada ne bilim sarılır mı. Gözlerine bakar mı güler mi. Arabalarıyla yada legolarla felan oyun kurar mı. Dışarda çocukların yanlarına gider mı. Ne oldu yani 2 haftada bişey mi yaşadı
Aklimideliricem YorgunEbeviyen bi pedagogla görüşebilirsin aslında normaldir de seninde için rahat eder bide o kadından korktuysa nasıl bi yol izlemelisin onu öğrenirsin