bidebayilistersenferiya Mucadile bunu ifade etmek Sivasspor’a mi kaldı, oraya pankart açınca herkes normal mi doğurdu, bide ayıp yani kadının doğumu erkekleri elinde pankartla ne alaka
aybarsmom34 alpmomssss Ay beni güldürdünüz 😂😂 Sokak röportajlarında bazen böyle bir deneme yapıyorlar ya. Erkeklere makina gibi birşey bağlıyorlar. Daha sonuna gelmeden dayanamayıp çıkar diye bağırıyorlardı shsjsjsj
Pirasalipuding Mucadile Herkesin kendi vücudu kendi kararı, hemde bunu eleştirmek spor salonundaki erkeklere mi kaldı .
Tombikdonerartikcokpahali Mucadile yahu kocaman stadda veya saha da dünyanın erkeğinin içinde bunun da reklamını yapmazsın ama değil mi doğrusu eğrisi konuşulur Çok istiyorlarsa kendileri normal doğum yapabilirler futbolcular ,
aybarsmom34 Feyzosumunannesi hahahahaj ağzıma çok şey gelip gidiyorda sizlerden uyarı alıyorum be bacım Oyüzden susuyum 😂😂
aybarsmom34 mom97X Bir ara sosyal medyada kadının biri vajinal doğum dediği için linçlenmiş biliyor musun? Neden normal doğum diye hitap etmiyormuşta vajina diyormuş. Ayıpmış !
morkelebekk54 aybarsmom34 vajina ayip dedigi de nirmal kalp beyin gini organimiz. Adi ustunde bak ORGAN. Erkekler s***k (3 harfli) dese kikir kikir gülenler vajina diyince ayiplama yapiyolar😂 ihtar yerim diye sifreli soyliyim dedim 😂 erkegin ki organ da bizim ki ne Allah Allah.
tubanurrrr aybarsmom34 he vajinal doğum diyemeyecek kadar utanıyorlarsa vajinadan çıkan bebek hakkında niye yorum yapıyorlar utanacaklar sa bu konuda fikir beyan etmekten utansınlar
papulikkk Mucadile Zaten sezaryen doğuma teşvik eden de o pankartı açtıranlardı yıllardır. Doğum kadın, bedeni ve doktorunun tercihidir. Kimseye söz düşmüyor. Futbola ve futbolculara kalmadı reklam yapmak hastanede yapabilir politikasını.
morkelebekk54 aybarsmom34 ya kime ne benim cocugumu nerden cikardigim. Afedersiniz vajinama kadar dil uzatir oldu bunlar. Tovbe yarabbim ya