Pirasalipuding aybarsmom34 doğal olan erkeklerinde her b.ka burnunu sokmamasıdır, doğal olan kadınlarımızın özgürce yaşayabilmesidir, doğal olan içinden canlı çıkaran birisini o sararmış pis kokan ağızlarına almamasıdır !!
silahincer aybarsmom34 öyle eşlere bir kere doğum yaptırsalar normal normal bir daha isteyeceklermi acaba
Biroglanannesiiii aybarsmom34 Tabiki de yapan çok erkek vardır. Yapmayanlara da güzel bir reklam olmuş bu artık erkeklere mi yapılmış bir reklam kadınlara mı bilemeyeceğim
aybarsmom34 Mucadile Bundan kime ne peki ? Belki psikolojik olarak kaldıramayacak durumda? Taşıyan biziz ! Mide bulantısını herşeyini çeken biziz. Bırakında onada biz karar verelim değil mi ? Vücut, benim vücudum. Kime ne ?
Mucadile aybarsmom34 bundan kime ne derken? Pankartı üst komşunuz açmamış, devlet politikası haline getiriliyor bu gereksiz sezaryenin önünün alınması. Dünyada her devlette farklı doğum politikaları vardır ihtiyaca binaen, hiç mi haberiniz yok?
Biroglanannesiiii Mucadile Sorun bu değil sorun erkek futbolculara pankart verilip futbol maçında bunu sergilemeleri ne kadar doğru bu?
tubanurrrr Biroglanannesiiii aynen öyle canım yoksa fiziksel ya da psikolojik olarak hiç bir problem yoksa ben de vajinal doğumu destekliyorum ama bunu konuşmak futbol sahasında 12 tane adama kalmadı iki dogum yaptım ikisinde de doktorum ve ben karar verdik kocam bile fikir beyan etmedi futbolculara ne yani
aybarsmom34 Feyzosumunannesi Kesinlikle. Erkeklerin her boka burnunu sokması yetmezmiş gibi, şimdide doğum yöntemimize karışır oldular 😂
Falafel Mucadile size ne kimin nasıl doğurduğundan. Biz size gelip ay canım keşke sezaryen doğursaydım yırtılman olmazdıı diyor muyuz. Gerçekten sıktınız artık kendi hayatınıza bakın
aybarsmom34 Feyzosumunannesi hahahahaj ağzıma çok şey gelip gidiyorda sizlerden uyarı alıyorum be bacım Oyüzden susuyum 😂😂
mom97X aybarsmom34 onca sorun varken kadınlarla uğraşıyorlar hâla Ayrıca doğrusu normal doğum değil vajinal doğum
aybarsmom34 mom97X Bir ara sosyal medyada kadının biri vajinal doğum dediği için linçlenmiş biliyor musun? Neden normal doğum diye hitap etmiyormuşta vajina diyormuş. Ayıpmış !
bidebayilistersenferiya Mucadile bunu ifade etmek Sivasspor’a mi kaldı, oraya pankart açınca herkes normal mi doğurdu, bide ayıp yani kadının doğumu erkekleri elinde pankartla ne alaka
aybarsmom34 alpmomssss Ay beni güldürdünüz 😂😂 Sokak röportajlarında bazen böyle bir deneme yapıyorlar ya. Erkeklere makina gibi birşey bağlıyorlar. Daha sonuna gelmeden dayanamayıp çıkar diye bağırıyorlardı shsjsjsj
Pirasalipuding Mucadile Herkesin kendi vücudu kendi kararı, hemde bunu eleştirmek spor salonundaki erkeklere mi kaldı .
Tombikdonerartikcokpahali Mucadile yahu kocaman stadda veya saha da dünyanın erkeğinin içinde bunun da reklamını yapmazsın ama değil mi doğrusu eğrisi konuşulur Çok istiyorlarsa kendileri normal doğum yapabilirler futbolcular ,