Habibebcr Kızlar 3 gündür batma gibi regl olcam gibi bi ağrı var ve oldukça şiddetli ama regl olmuyorum 3 gündür ve normalde böyle ağrım olmaz bu arada doğum kontrol hapı kullanıyorum bazen kullanmayı unuttuğum günler de oldu
Habibebcr Habibebcr ilk gün az ağrım olur ve geçer dizlerim çok ağrır normalde oda 5 6 gün önce ağrıdı ve geçti gebelik falan olabilir mi yaşayan var mı
mrvelvin Habibebcr benim adet olacakmışım gibi sancım vardı adet olamıyorum diye doktora gittim hamile olduğumu öğrendim
biimiyomyardimet Habibebcr evet ben 2. hamileliğimi böyle öğrendim. Regl sancısı gibi ağrı ve bel ağrısı. Hapı düzensiz kullanıyorsanız hamile kalırsanız bu arada
Dmt-01 Habibebcr ben de tam adet olmam gerekn gündü inanılmaz sancı çekiyordum.Sıcak duş aldım kovaya sıcak su koyup ayaklarımı koydum ağrı kesici içtim ki 3 tane mi 4 tane mi ne içtim yani hiçbişekilde geçmiyordu.En son dayanamayıp acile gittim ve sürpriz hamileyim:)
mrvelvin Habibebcr bende de öyleydi zaten normalde de adet dönemlerim genelde baya sancılı geçiyordu. bu sefer de sancılı başladı beni de o yanılttı 3ya da 4 gün geçmişti devamlı sancı vuruyor bekliyorum bekliyorum bi kanama falan başlamıyor en son randevu alıp doktora gittim öyle öğrendim
Habibebcr biimiyomyardimet ilaç yanımda değildi aksama oldu evet ben de tedirgin oldum ama oğlum daha 20 aylık ve çocuk istemiyorum 😭 normalin üzerinde bir ağrı yaşıyorum böyle ağrım olmaz hiç
biimiyomyardimet Habibebcr evet ben günlerce yattım çok ağrım olmuştu 😔 bebeğim gelişmedi ama kürtaj oldum. En kısa zamanda doktora gitmeye çalışın siz, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Habibebcr mrvelvin ya benimde günlerdir öyle ama benim reglim normalde hiç sancılı geçmez ilk defa böyle sancı yaşıyorum
mrvelvin Habibebcr bence bi doktora görünün zaten her türlü gideceksiniz hamilelik yoksa da o kadar ağrıyı çekmeyin
Habibebcr biimiyomyardimet gün içinde olmazsam gideceğim Allah hayırlısını nasip etsin diyelim açıkçası pek de istemiyom ama Allah bilir
Habibebcr biimiyomyardimet bende ilk beneğimi 5 aylık doğum yaptım çok zordu rabbim kimseye yaşatmasın çok zor
Elvinemine Habibebcr canim inşallah rabbim gonlune gore verir insallah .benimde adetim21de amma 3gundu falan adet olacak gibi acayip agri veriyor🤦. inşallah hamile olurum kızım bu arada 11aylik😂eeken dogum olsunda ikiside birlikde buyusunler istiyorum
Habibebcr Elvinemine güzel cesaret ama benim oğlum çok zor bi bebek yemesi falan aşırı sorunlu o yüzden erken istemem ama rabbim verirse başım üstüne napalım evlat
Elvinemine Habibebcr cabim benim bebegimde zor bebek ilk 4.5ay kolikdi simdide sadece ek gidayla yasiyor😂amma ben istiyorum hamilelik . çünki kızım asiri bebkleri seviyor .hep oyun oynamak falan istiyor yemeyide canim yedir ve bbeginin onune koy oynaya oynaya ver yesin .yeminle bir haftadir bende sinirden ölüyordum . anneannem bana oyle yap yiyecek dedi gercekden hakliymis😂