NatashaRomanoff LadyGirl şort, pantolon, takım, sandalet ve terlikler bile olacak (en iyimser halde fiyat yazıcam) 2500 lira 🫠🫠
NatashaRomanoff Mnli giyim konusunda sezon haricinde alışveriş yapacak kadar oturtamadım o düzeni yaa yoksa en iyisi o oluyor kesinlikle ama yok yani. Sezon dışı daha başka ürünlerde yapıyorum o alışverişi ama 🌸🌸
Mnli NatashaRomanoff benim şuan oğlum 5.5 yaşında ama dolabında 8 yaş kıyafet var öyle söyleyim geçen zara indiriminden 150₺ gibi bişeye aldım 6 yaştan itibaren de giydiririm muhtemelen kolları kıvırıp allahtan oversize moda
NatashaRomanoff Mariamercedes hemde çok rahat oluyor çocuklar için bol tişört ve tayt efil efil geziyorlar. ☺️
NatashaRomanoff bayraktarkkubra benim bebeklik kıyafetlerimi annemde getirmişti ama artık beden olarak yok onları da giydirdim hep 🥹 ama annemde küçük parçaları saklamış. Her yaştan niye koymadın birer parça diyince büyüdükçe lekesiz üst baş mı bıraktınız der 😁😅
bayraktarkkubra NatashaRomanoff valla annelerimiz iyiki varlar kıyafete para vermeyip başka şeylerine rahat bütçe ayırabiliyorum
NatashaRomanoff bayraktarkkubra iyi ki hemde maddi tarafını geçiyorum yanımızda olmaları bile bir nimet 🙏🏻❤️
kivircikkannesi NatashaRomanoff Bu hafta sonu alacağım 🌸20 bin gider diye tahmin ediyorum Ama yakışıyor ya bebelere 😍
NatashaRomanoff kivircikkannesi bende bu hafta hallederim gibi çünkü bugün hava yaz geldi dedi sabah bile güneş sıcaktı yani 🫠
maygirl NatashaRomanoff bnde kışın almistim blincli almadm denk geldi.denk geldikce aliyorum.hic almasamda olur dolabi doldu kiyafetle fazlasi ile oldu.en fazla zıbın alirim yetmezse birde sandalete ayakkabiya fazla ilgim war o tür seyler çesit olsun diye.butce ayirmiyorum.nasil debk gelirse o an begenirsem aliyorum.
NatashaRomanoff maygirl ben hep dönemlik yaptım bugüne kadar ama şimdi yazlıklardan hemen sonra muhtemelen başlarım kış içinde ufaktan bakmaya almaya.
Usnac1995 NatashaRomanoff Hiç toplu alışveriş yapmam. Uyguna bulup beğendiklerimi hep alır saklarım. Geçen sene pazardan Cigit tişörtler almıştım 50 tlye 😂 10 tane falan toplam tişört var onlar günlük için yeterli. Yine Zara falan da var gezmelik. Şort aldım 4 tane keten tarzı. Şimdi günlük bez şortlardan almak kaldı. Onları da alırsam yazı geçirirz bunlarla
NatashaRomanoff Usnac1995 evet yaa en mantıklısı cidden denk geldikçe alıp kenarı atmak sanırım. Bende başlicam buna yoksa toplu alışverişte tek seferde büyük bütçe gidiyor yani. 50 liradan inanılmaz iyi fiyata almışsınız 50 liraya ne kaldı. 🥲
momysdefne esmerinadioya çok mızmız mı kızınız 🥲 ah nerden bildiniz🥲 sizin Defnenizde çok mızmız mı🥲 bu arada cocuklar bazen cidden ucuz şeyleri daha çok seviyor 😂
esmerinadioya momysdefne öyle vallahi 😅 Ayy hemde ne mızmız 🤭 bizde hiç Defne yoktu bilmiyorduk 2.ye tövbe ettirdi mızmızlığı o kadar mızmız 🤫🥰
Eylul301023 NatashaRomanoff geçen seneki yazlıkları bol almistim yazın sicakta yapismasin diye bir de hepsi çok esnekti sortlarin tisortleride büyük almıştım rahat giysin diye tam kaldiracakken hepsini deniyim dedim hepsi oldu daha hiç birini giymemisti e bebekten body aldım sadece onlar olmuyordu sadece şık takım alacağız keyfi yani 😂
NatashaRomanoff Eylul301023 oooh ne kadar güzel valla benimde var geçen sene alıp kalıbı büyük gelip sakladıklarım hediye gelenler vs ama yeterli değil. Geçen sene ki şortların biri bile olmuyor. Paça kısımları yamuk duruyor. Bakalım mecbur alınacak 🫠
NatashaRomanoff Mnli her türlü giyer çok iyi yapmışsınız yaa bende bundan sonra indirimde vs denk geldikçe kesinlikle alıp atıcam kenarı ❤️❤️
Veramomm NatashaRomanoff geçenlerde bir iki birşey aldım birde dolabında var bir sürü tişört şort zıbın zaten evim küçük tam sezonda cicili bicili şeyler alırım inşallah
NatashaRomanoff Veramomm varsa ne iyi alacağınız keyfi olur mis gibi benim şu an öyle şansım yok olmuyor kıyafetleri mecburum 🥲
esmerinadioya momysdefne yaa 🥰 Sağlıkla vaktinde kucağına al inşallah. Çok güzel ömürleri olsun musmutlu olsunlar 🙏