kurabiyeee çok iyi anlıyorum seni ama ilk önce süt olsun psikolojisini atman gerek kafandan haaa diyelim ki sütün yok napalım kızzz mamayla büyüyen bebekler büyümüyor mu( annem bu lafıyla kendime getirdi beni 😂) bende ilk başta yok olmuyo sütüm yok diye dert ediyordum kaç tane tahin helvası bitirdim hatırlamıyorum.. çünkü sadece oğlum uyurken ve sağım yaparken kahvaltı yapabiliyodum .. bestlak damla bitirdim iki şişe birde breastwest tablet var inşaallah adını doğru yazmışımdır onu kullandım ve sık sağım yaptım bayram misafir uyku dinlemedim 3 saatte bir sağım yaptım aralarda da aklıma geldikçe meme başlarını uyardım ki süt salgılaması olsun.. haa sonraları noldu dersen 8defa mastit (fazla süt sebebiyle süt sıkışması) oldum 😂 Allah kimseye yaşatmasın beter bir şey.. ezcümle sakin ol kuzum sütün olsa da olmasa da sen onun annesisin 🫂 bol bol havuç ye su iç tahin bulgur pilavı yeşil fasulye yemeği yulaf tahinli kabak tatlısı ve en önemlisi canın bi şey aşerdiyse mutlaka ye bol bol süt olsun 🌼😇 ha bir de uyumadan bile bebek uyurken dinlen tak kulaklıklarını müzik dinle bırak ev işi yemeğin olmasın ama senin psikolojin yerinde olsun❤️🥰 ha bi de sütün kalitesi için çiğ badem fındık kaju ye❤️🫂