Ysmndfne solfamire aynen bende 5 ay önce taktırdım ağrısız bir işlem konforlu üstelik Fakat doktorum adeti keseceğini ve iştah açtığını söyledi ben zayıf olduğum için kilo problemim yok da ,iştah da açmadı bende 😄adet konusuna gelirsek 5 ayda sadece bir hafta kanamam oldu az az
efnan-bebe34 solfamire şubatta taktırdım 5000 e aldım eczaneden nexplanon adı devlette ücretsiz taktım yan etkisi sürekli kanama olması vücut alışana kadar Dr normal dedi %99 korunaklığı var dedi doktor acısı hiç yok
esilamiracayazeren_moms solfamire ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşımdan bildiğim kadarıyla 4-5 saniyelik ve acısız bi işlem. Bi de 3 yılda bir yenilemen gerekiyormuş galiba
efnan-bebe34 hhtce eczaneden 5024 TL ye al devlette ücretsiz taktı canım özel hastane farklı farklı yüksek ücret alıyor
efnan-bebe34 hulyaaky kadın doğum doktoru eğer ist Avr oturuyorsanız ben Esenler kadın doğum hakan beyde taktırdım çokta iyi bir doktor
sarmaliklahana efnan-bebe34 canım Esenler kadın dogum da taktırmılsın bende düşünüyorum da. Tam olarak süreç nedir.? Muayene için randevu alıcam doktora mı söylicem implant taktırmak istediğimi? Birde lokal eneztezi yapıyor mu işlem yapılırken? Bütün süreci baştan sonra yazar mısın 🤭
efnan-bebe34 sarmaliklahana evet Esenler kadın doğum da taktırdım, eczaneden sipariş verdim ertesi gün aldım kadın doğum doktoruna randevu aldım tek doktor yapıyordu orda hakan bey oda regl mısın diye sordı zaten üçüncü günümdü evet dedim lokal yaptı koluma hiç hissetmedim taktı üç dakika falan sürüyor hiç hissetmiyorsun
sarmaliklahana efnan-bebe34 Ayyyy cok iyi bende 6 mayıs gününe randevu aldım gidip konusayım da detaylı. Sonra taktırayım bende. Çok saol canım bilgi için
efnan-bebe34 hulyaaky kadın doğum randevu al adetli olduğun güne birde emin olmak için ultrasonla kontrol ediyorlar hemen takıyorlar
melekozlu Bende çok istedim çok araştırdım fakat instagramda olumsuz yorumlara denk geldim o yüzden vazgeçtim ve doğum kontrol hapı + prezervatif ile korunuyoruz
efnan-bebe34 hulyaaky hiçç acımıyor varlığı belli bile olmuyor tabi çook ağır kaldıran biri değil bazı arkadaşlar ağır kaldırdığı için hissediyormuş
efnan-bebe34 ygmrblgl adet düzensizliği en sık şikayeti budur birde bazı insanlarda kilo alımı varmış ben 69 la taktırdım 66 kilo oldum aslında şubatta taktım tabi ilerisi me Üç yıldır coking aldım çok memnunum 🌸🌸