babygirlandcatmom Sağlık ocağına gittim ebe bana spirali hissedersin rahat edemezsin, dkh ve aylık iğneler dengeni bozar ille de prezervatif dedi bende dkh aldım ilerleyen zamanda koldan takılan spirali yaptıracağım şuan cesaretim yok
Tombikdonerartikcokpahali babygirlandcatmom bende 2 senedir spiral var çok memnunum ayriyeten geri çekilme. Güven olmuyor tabii geçen kontrole gittim sapasağlam yerinde
acemianne___ ozgealacahan ikisinide hiç denemedim ama spiral daha mantıklı geliyor, bu arada her korunma yöntemi de herkese uymuyor maalesef .
omer47 acemianne___ aynen yaa hap kullandım hap şişiriyor zaten çekilme korunma yöntemi değil spiral kaldı spiralde de bir kaç arkadaşim kalmış ama en iyisi prezervatif
sceylan ozgealacahan doktorum hap sonucta hormon alıyosun ama spiral daha güvenli ve vücuda etki etmiyor dedi
esmerinadioya ozgealacahan hiç bir yönteme tek başına güvenemiyorum 🤷♀️ Aylık iğne + prezervatif + geri çekilme yapıyoruz Spiral taktırmak istedim adetim hafta sonuna denk geldi gebelik testi istediler derken kaldı. Onda da yine prezervatif kullanırım.
Tugcemine ozgealacahan doğum kontrol hapı kullandığımda aşırı gergin ve stresliydim o yüzden bıraktım aylık iğnelere hiç cesaret edemedim doktorumla konuşup sprale karar verdim ilk aylar biraz sıkıntı çektim ama çok şükür vücudum alıştı en azından tabi siz daha iyi bilirsiniz ama spral daha sağlıklı
ilayda29 Tugcemine Spral güvenilir değil hiç hemde ben taktırdım 5 ay sonra hamile kaldım ve dış gebelikte oluşturdu hemde ileri gitmiş çıkarırken kürtaj oluyor gibi oldum hiç güvenmiyorum Spral sonrası Diana35 hapa başladım 4 sene kullandım hiç hamile kalmadım bıraktım 4 ay sonra hamile kaldım şuan 10 günlük ikinci oğlum kucağımda
emineecemmk 3 aylık iğne vurunurken hamile kaldım arkadaşlar şu an 9 haftalık gebeyim. Siz ne yaparsanız yapın nasip yani 😂😂
tgc123 Aylık iğnelerle 8 yıl korundum daha sonra iğneyi bıraktım 1 yıl sonra ikinci çocuğuma hamile kaldım.Bebeğim 6 aylık oldu yine aylık iğneye başladım
semir2 Kadın vücudu zaten birçok hormonla uğraşıyor bence erkekler korunmalı. Yok mu onlara hap ilaç tarzı bir şey ?
serap149_ Kan testi yaptım refenens ne kadar çıkar gebe olunması için Lütfen yardımcı olun anlayan biri varsa 2kucuk çocuğum var 3cuye bakamam
Mikisss ozgealacahan spiralle hamile kaldığım için hic bir korunma yontemine güvenmeyib tupleri bağlatdirdim.3 çocuğum var hepsinide sezeryanla dogurdum
ahlashilal Mikisss ya bende çok korkuyorum spiralim var yani nasıl oldu doktorun bi açıklaması oldu mu böyle olursa spiral korumaz gibisinden
Busra12345555666 Mikisss spiral varken geri çekilme yapmadan mi gebe kaldınız acaba yani cift yöntem deniliyor ya Sizin bebeklerin yaş aralıkları kaç