Sare_nuhaninannesi_05 Selam kızlar adetim 11 gün gecikti gecikmemin 4 günü kan testi verdim negatif çıktı Bir gebenin günlüğü sayfasından ovulasyon testi sipariş etmiştim 30′lu stript test kaset testlerini yaptığımda ince gölgemsiz çizgiler çıkıyordu ama gri şekilde değildi elimde de gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile denedim Bu aydan pek umudum yok ama bazı insanlar ovulasyon testi ile de saptayabiliyormuş vücutta her zaman LH hormonunun olduğunun bilgisindeyim ama yumurtlama olmadığı zaman aşırı silik çizgi ya da hiç çıkmadığını biliyorum testlere yorum yaparsanız sevinirim
Sare_nuhaninannesi_05 Sare_nuhaninannesi_05 en üstteki 2 test son hali testin en alttaki iki testte ilk yaptığım zaman ki hali
Deryamm Sare_nuhaninannesi_05 gebeliği ben de öğrendim fakat t çizgisi C den cok cok koyuydu. Siz de öyle değil. Hamile değilsiniz bence.
Sare_nuhaninannesi_05 Zumraaa kuzum ama adetim geçti benim yumurtlama nasıl geçiyor 24 Şubat’ta oldum en son adet 2 Mart’ta gusül aldım
Sare_nuhaninannesi_05 Deryamm adette olmadım bende anlamadım 11 gün gecikmem var yumurtlama yokken ya aşırı silik oluyor yada hiç çıkmıyor adet görmeden de ikinci bir yumurtlama görülür mü bilmiyorum 🤦🏻♀️