huda1903 Kitsu 7 aydır tomak tomak dökülüyo benim saçım belimdeydi o dökülmeleri gördükçe üzülüyordum omzumda kestirdim hala dökülmedi kesilmedi ama en azından çok dikkat çekmiyo emzirirken dökülüyo herkeste aynı olmayabilir ama bende böyle oldu
Kitsu huda1903 bende o yüzden sürekli topluyorum emzirirken falan bebegin üstünde saç gördüm açık bıraktığımda. Bir de bebeğim ensemden saçıma yapışıyor tutup çekiyor sağ olsun 🌸 Teşekkürler yorum için 🩷
Kitsu NatashaRomanoff çok güzel bir bakış açısı çok teşekkür ederim ☺️ hangi boyda kestirdiniz acaba Kıyamıyorum ama şöyle bir gerçek var sürekli tepeden topuz şuanda saçım. Toplu olan şekil veremediğim açıp savuramadigim saçın da uzun olması anlamsız sanki
Kitsu 1kub1ra bende duş alınca mutlu oluyorum bir de aksine saçla uğraşmak lüks şuan 😳 kesinlikleee illaki uzar 💚
huda1903 Kitsu evet ne kadar dikkat edersen et mutlaka dökülüyor ya o yüzden bende kestirdim kestirmek çözüm değil ama en azından o kadar uzun değil şimdi bir şampuan aldım onu denicem bakalım
gg3848 Kitsu benim saç yapımda senin gibi kısa saçı şekillendirmek çok zor dökülmem olduğunda birazcık kestirdim şu an çok şükür durdu sayılır bence hafif orta boy yapsan yeter yine de sen bilirsin 🤗
Kitsu gg3848 orta boy aslında bizim yanımızda saçlar için kurtarıcı da işte onu sevemedim bir türlü 🥹 çok teşekkür ederim ☺️💜
hfshmzhnzl Kitsu ya bence kesmemelisin kendi tercihin tabi ama sorduğun için söylüyorum kesme uzun saçın havası çok başka. Ben kestim çook pişman oldum saçlarım uzundu çok kısada kesmedim ama o güzel uzunluğu gitti. Uzun saç başka
Kitsu hfshmzhnzl tavsiye istiyorum zaten bütün fikirler baş tacı 💚 Bakmanın bir yolunu bulmam lazım uzun ve güzel olması için ☺️
Kitsu Mircet aslında düzenli olarak Brezilya fonu yapıyordum. Saçımı yıllardır kıvırcık görmemiştim doğumdan sonra fabrika ayarlarına geri döndü 😂
huda1903 Kitsu daha yeni kullanmaya başladım bir deneyim azalma olursa tavsiye ederim şimdi iyi gelmezse vebale girmeyim