Ayse_asel Kızlar çok abartı olmayan ve çok açık olmayan abiye arıyorum 160 boyum 65 kiloyum elinde olan satmak yada kiralamak isteyen var mi
shnsr Ayse_asel yaşınız kaç? 30 yaş üstüne uygun olmayabilir. Bende var isterseniz görsel atabilirim.
Urazinannesiqw Ayse_asel bordo ölçülü pier cardin abiyem var sadece iki kere giydim kumaşı tok duruşu çok güzel 500 tl ye satabilirim
kkaraa Ayse_asel fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum buradan bir tane değil birkaç tane o yüzden instagram demiştim ama
3315 Bendede var abiye satmak isterim ama memleketteyim simdi resim de atma şansım yok nezamana lazım size abiye
momysdefne Ayse_asel bende var 155 boyla 8cm topukluyla giydim boyunu biraz kısalttırmıştım kilomuz aynı. hamile olduğum için ve göğüslerim büyük olduğu için 44 beden almıştım 100c göğüslerim biraz üst kısmada küçültme yaptırdım ama isterseniz görsel atarım
Mavi666 Ayse_asel Bu var bende etiketi üzerinde kardeşimin düğünü için almıştım nasip olamadı giymek 🥲 Oleg Cassini die bir gelinlik abiye markası üretiyor tüllü bişey omuzdan bileğe kadar da açıklık var transparan tüllü kolunda. Bedeni XL.