asilsmom_ Feraye_ benim hep olur doğumdan önce de olurdu ve dogum sancisinin ona benzer bir şey olduğunu düşünürdüm gercekten de öyleymiş. Çok kotu bir sanci insan bağırıyor acidan
Feraye_ asilsmom_ gerçekten çok kötü önceden böyle olmazdım ya son 7-8 aydır fln adet donemlerimde oluyo açıdan kivraniyorum wc ye gittgim zaman hiç doktora gittinuzmi bunun için
asilsmom_ Feraye_ her zaman olmadigi icin gitmedim ama o rahimle bağlantılı bir ağrı sanirim doktora gidin
yorgunargindarginmomy Benim bazen adetten oluyor ama agri gibi değil keskin bir zonklama özellikle ovülasyon donemimde. Öyle ki totomun üstünde oturamıyorum 1 saat rahat .
yorgunargindarginmomy Feraye_ evet .Çevremde yakın olarak kime sorsam bu ağrıyı bilmiyor yalnız sanıyordum kendimi
Feraye_ kirmiziucanbalon tahlil yaptırdım birşey çıkmadı şükür temizdi,,bu ağrı için ayrı iyi bir doktora gitmem lazım
birssorumvar Evet zonkluyor bi anda hatta oturduğum yerden kalkıyorum popomu bir yere koyamıyorum o an. Bir tek bende oluyor sanıyordum 😄