beyzanuroz Bebeğim 14.aydan beri istediği olmayınca vuruyor ittiriyor saçımı çekiyor ve çok sinirli bu durumu nasıl asabilirim acaba 15.ayina girdi bu aylarda böyle yaşayan anneler var mı nasıl tepki göstermek gerek?
obobok beyzanuroz sakin olup net bi şekilde uyarmalısınız birazda anlayıslı olmalısınız tabi :) tv telefon var mı bu hırcınlığını tetikleyecek?
xfttmnurr beyzanuroz benim kardeşim de küçükken yapardı istediği olmayınca kafasını koltuğa vururdu hemen.hemen o aylardaydi bence gayet normal diye düşünüyorum
beyzzsenturkk_ beyzanuroz bir dönem gelip bir dönem gidiyor o zamanlar kızımda öyle hırçındı şimdi 26 aylık yine başladı o huyları vuruyor atıyor hatta kediyi bile rahat bırakmıyor ama büyük tepkiler vermemeye calısın oyun sanıyor tepki verdikçe ilgi gördükçe daha çok yapıyorlar
mamabear_ beyzanuroz bağırmadan net bir tavırla “hayır yapamazsın bu evde kimse kimseye vuramaz” diyin. Vurmaya çalışırsa acıtmadan kolunu tutun. Sakın gülmeyin oyun sanıp yüz bulmasın.
obobok beyzanuroz anladım oğlum 28 aylık. Biz hiç bu tarz bişey yaşamadık. Ama genelde net olunmalı ve anlatılması gerektiğini canınızın yandığını defalarca anlatmanız gerektiği söyleniliyor
balkizlar beyzanuroz en büyük sebebi bu olabilir… ama bu aylarda tam konuşamadıkları için bağırarak kızarak vs tepki göstermeleri normal.. siz her seferinde sakince mesela size vuruyorsa elini tutun yapamazsın diyin.. bi de oyun hamuru kinetk kum gibi şeyler oynasın stres atsın dışarı çıkarın koşsun.. birikmiş duyguları boşaltması lazım
beyzanuroz xfttmnurr inşallah öyledir vurduktan sonra bide gelip sariliyor acaba öyle mi ifade ediyor kendini
beyzanuroz beyzzsenturkk_ bende gormemezlikten geliyorum söylüyorum yapma istemiyorum dıe vurduktan sonra sariliyor birde pisman gibi