ilaydasen 42 beden tesettür takım 3000 tl Armine 42 beden takım 3000 tl Hanzade marka 42 beden takım 5000 tl 42 beden 2500 tl Kızlar hepsi tertemiz çok alt fiyattan yazdım. Tabi pazarlık da yapılır bi bakın daha bir sürü takım var hiç giyilmemiş isteyen olursa atarım❤️
sek_kahve ilaydasen bunları 500 tl üstüne kolay kolay satamazsınız. Neticede eski sezon. Kolay gelsin
Beyninizikullanmakucretsizdir alparslanaybars 2000 TL’ye aldı sitesinde aldığı fiyattan uyguna satıyor bakabilirsiniz ☺️
ilaydasen Tabi ki pazarlık yapılır ama saygı duyulması gerek marka takıntım var ve hepsini gerçekten yüksek fiyata aldım ama tabi ki bir anda değil taksitle almıştım dilerseniz pazarlık yaparız ❤️
ilaydasen enfa yorumunuzu silmedim zaten okursanız herkes pahalı yazmış o zaman herkesin silinmesi gerekir eğer öyle bir şey olduysa da bilinçli bir şey yapmadım herkesin fikrine saygı duyuyorum herkesin bütçesine hitap edemez sonuçta
enfa ilaydasen yok siz silemezsiniz zaten ben pahalı diye fikrimi belirtim kötü bişey yazmadım hemen siliyorlar yoksa sizin satışıniza bişey demedim
ilaydasen Bir şey pahalı diye linç edilmez ki herkesin bütçesine uygun olmaz ama olan olur bu iş böyle bende gidip 20 30 bin vermiyorum bir kıyafete bütçem neye el veriyorsa onu alıyorum ama gidip aa bu niye bu kadar pahalı satamazsınız bunu demiyorum bana uymuyor geçiyorum gerçekten çok şaşırıyorum yorumlara pazarlık yapmak isteyeni de geri çevirmem belirttim