kusum1 nsbkya benimki de aynen bu şekilde. Ama alerji olduğunu sanmıyorum çünkü çevremde ki çoğu bebekte bu şekilde alerjileri yok. Yani öyle umuyorum hepimiz için
nsbkya clearqueen başka bir şehirde alerji doktoru bebeğin o sırada kaka mı yapması gerekiyor acaba nasıl bakılıyor ki
clearqueen nsbkya kap veriyolar kakayi icine koyuyosunuz ama yaptktan sonra 15 dk icinde falan vermeniz lazim. Direkt bezi kabul eden de var etmeyen de
nsbkya Başka şehre gideceğimiz için kakayı denk getirebilir miyiz bilmiyorum benimde aklımdaydı o. ☹️
mahirsmom bgeozdemir intolerans tanısını ne doktoru koydu acaba biz gastroenterolojiye gideceğiz de alerji doktoru mu bakıyor
pyrzbati clearqueen merhaba sizin hala kan geliyor mu ben 2 aydır süt ürünleri bir aydır yumurta er tavuk tüketmiyorum hatta kuruyemiş ve Glutene de kestim ama hala kan var doktorunuz ne diyor bu duruma
clearqueen pyrzbati ek gıdaya gectigimizden beri kan gormedim. Deri testi yaptircaz. Sen ek gıdaya gectin mi
bgeozdemir mahirsmom alışması zor oldu ama alıştı şükür gayet iyi gelişimsel de bir sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür kilosu boyu hersey olması gerektiği gibi
melikejdkdkd nsbkya olamaz, bebeğiniz eğer memede çok huzursuz oluyorsa, kakada kan varsa kesin diyebilirsiniz, her mukus süt alerjisi değildir
nsbkya melikejdkdkd kakada kan yok huzursuz da değil ama 3.ayda alerjiyle birlikte (kuruyemiş tahin çikolata kahve) meme reddi yaşadık sonra biberona alıştı ama şu an yine de emiyor
bgeozdemir mahirsmom aptamil berbat kokuyor. Havuz kloru gibi bir kokusu var. Alfamino yada rp1 tavsiye ederim daha tahammül edilebilir durumda bunlar