nsbkya Başka şehre gideceğimiz için kakayı denk getirebilir miyiz bilmiyorum benimde aklımdaydı o. ☹️
mahirsmom bgeozdemir intolerans tanısını ne doktoru koydu acaba biz gastroenterolojiye gideceğiz de alerji doktoru mu bakıyor
pyrzbati clearqueen merhaba sizin hala kan geliyor mu ben 2 aydır süt ürünleri bir aydır yumurta er tavuk tüketmiyorum hatta kuruyemiş ve Glutene de kestim ama hala kan var doktorunuz ne diyor bu duruma
clearqueen pyrzbati ek gıdaya gectigimizden beri kan gormedim. Deri testi yaptircaz. Sen ek gıdaya gectin mi
bgeozdemir mahirsmom alışması zor oldu ama alıştı şükür gayet iyi gelişimsel de bir sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür kilosu boyu hersey olması gerektiği gibi
melikejdkdkd nsbkya olamaz, bebeğiniz eğer memede çok huzursuz oluyorsa, kakada kan varsa kesin diyebilirsiniz, her mukus süt alerjisi değildir
nsbkya melikejdkdkd kakada kan yok huzursuz da değil ama 3.ayda alerjiyle birlikte (kuruyemiş tahin çikolata kahve) meme reddi yaşadık sonra biberona alıştı ama şu an yine de emiyor
bgeozdemir mahirsmom aptamil berbat kokuyor. Havuz kloru gibi bir kokusu var. Alfamino yada rp1 tavsiye ederim daha tahammül edilebilir durumda bunlar
begolas nsbkya bizim de boyleydi kakada kan olmadigi surece tek basina mukuslu kaka belirti degil demisti. Hala daha gurultulu kaka ve mukuslu dogdugundan beri su an 4 aylik baska bi sikmti yok. Sizin de drgildir bence
nsbkya begolas bugün alerji testi yaptırdık yumurta ve muza alerjisi çıktı.Süte alerjisi yok fakat şunu anlamadım mesela deri testinde fındık fıstık alerji 0 diyor ama ya cevize varsa? Ya da nasıl yapıyorlar anlamadım mesela tahine alerjisi olduğunu düşünüyorum nasıl bakıyorlar ki söylemek mi gerekiyordu
begolas nsbkya inanin hic bilmiyorum. Bugun benimkinden de kanli kaka geldi bu arada sebebini anlamadigim bi sekilde 😅 yarin doktor rwndevumuz var soracagim
berraalinannesi nsbkya Merhabalar bizde egzama gaz sancısı gürültülü ve mukuslu kaka memede huzursuz çekip çekip bırakıyordu bu belirtilerle gittim doktorumuz çoklu besin alerjisi olabilir dedi gizli kan için tahlil istedi verdik ama sonuç negatif alerji doktoruna yönlendirdi bu süreçte de bana yumurta süt ve süt ürünleri tahin susam tüketme dedi haftaya alerji doktoruna randevumuz var gıda testi yapılacak nasıl uygulanıyor test acaba