Sevvalaydin [silindi] katiliyorum bende sadece bir kere yedim bir daha hic yemedim nesini begendiklerinide anlamadim lastik gibiydi
MESoydan Sevvalaydin dmi biz sankyoduk hani özelliği böyle az pişiriyorlar falan ama günahları boynuna yani gerçekten bi tuhaftı tadı diğer köftelere benzemiyordu pekkk🙄😳😔
Deletedmom117 MESoydan oyyy tüh güzelde tadı vardı heee 😂 löp löp yedik at etini domuz etini 🙈neyse hakkımı helal etmediğim listemde bir kişi daha oldu sahibi 😂
osibrabia MESoydan aaa kofteci yusufu babam taniyodu cok iyi bi adammis oyle diyodu ya 😲 kurban bayraminda koyune hep kurban kesermis herkese yeticek sekilde falan.ne bilim bu gercekse artik kimseyi taniyamiyoruz demekki
MESoydan osibrabia valla bilmiyorum işte canım benim herkesin ibadeti kendine ama işin içinde para olunca çıkar menfaat olunca herkes değişiyor ne yazıkki ben artık hiç bişeye şaşırmıyorum ama gerçekten kim yapıyorsa Allah cezasını verecek inş
MESoydan minnakkus evettt tekrar söylüyorum gerçekse Allah bildiği gibi yapsın ama şu da ateş olmayan yerden de duman çıkmaz arkadaşlarr!!!
MESoydan Ayaniz işte bilmeden yiyoruz yedik Allah affetsin kim yapıyosa ama Rabbim topunun cezasını versin inşallah adilerr
osibrabia MESoydan aynen dogru soyluyosun canim para bircok kisiyi degistiriyo maalesef ama haberin dogrulugunu arastirmak lazim
Sevvalaydin MESoydan ben direk o lastigimsi tuhaf tadindan hic ne gittim bir daha ne yedim bende gecen sene soya kiymasi kullaniyarmis gercek kiyma yerine diye duymustum hatta ese dosta demistim gitmeyin diye ama at domuz hic aklima gelmezdi yazik gunah
MESoydan Dyglilaa yaaa işte hemen hemen hepsinde var ne yaxıkki artık hijyene şuna buna yağsına tuzuna alıştık ama u et olayı bambaşka birşey Allaha havale etmek lazım
deletedmom719 MESoydan ayyy inanamıyorum gerçekten. Hep gittiğimiz yer daha geçen yemeğe çıktığımızda eşime köfteci yusufa gidelim dedim oda boşver başka bir yere gidelim dedi iyiki gitmemişiz. Ama hamileyken falan yedim ya Allah belalarını versin bunca insanın hakkını nasıl ödeyecekler miğdem bulandı 😭
Denizoglum MESoydan benim kankam en yakin arkadasimin annesi orada calisiyor yani eger boyle bisey varsa duymustur diye tahmin ediyorm evine de getiriyor hatta duysa getirmez bnce esimle cok yedik ondan sucugu koftesi fln cok guzel esim kolay kolay begenmwz hic biseyi bilemedm yani hele sucugu gercekten asiri guzel
Masal_18 MESoydan ben en son 3 yıl önce falan gitmiştim. Sonra kuzenim çalışmak için girdi. Abla sakın yeme cok pis, bir görsen miden kalkar dedi bidaha da yemedim. Zaten o kadar hızlı servis ve titizlik beklemek de mantıksız. Bide uygun fiyat tabi.
MESoydan Masal_18 eehhh titizliğinden geçtikk bu çok büyük bişey yani pis hayvan eti Rabbim çıkarsın 🙏🏼