Kisirvetursu Bebeklerinize kaç numara bez takıyorsunuz hangi marka ? bebegim 8300 gr 4 numara küçük 5 numara büyük oluyor biz bezde düzen tutturamadık (sleepy natural,baby turco, Jenny willy,pure baby ) hepsi ya taşırıyor ya numaralar sorun oluyor
Cihangiriinannesii Kisirvetursu kalıbı dar bezler kullanıyorsunuz benim kızımda 8in üstünde diye tahmin ediyorum henüz tartilmadik ama baby turco ve pure baby çok dar oluyor. Şokun bezi olan bebelandı şiddetle tavsiye ederim hem kalıbı geniş hem çok güzel
sibeldogu Kisirvetursu a 101 in soffio pure toch bezini deneyebilirsiniz 4 numara kalıb buyuk ve taşma asla yapmıyor
Rabiiul Kisirvetursu molfix 5 no asla taşma yapmadı geçen gün banyoya girecekti bezi yanlışlıkla tuvaketn içine düşürdüm çıkstttığımda tuvaleteki su yarıya inmiş bez hepsini çekmişti 😆😆
senbibaksana1 Kisirvetursu sleppy molfixden bi beden ufak oluyor once sleepy kullaniyorum numara ufak gelmeye baslayinca ayni numara molfixten devam ediyorum
sarapchanel Kisirvetursu 8 aylık 8 kilo bebeğime Molfix kullanıyorum kesinlikle Sleepy den daha geniş ve kullanışlı. Molfix 4+ tavsiye ederim
besra11 Kisirvetursu baby turco kullanıyorum ben hiç taşma felan sızdırma yaşamadım bugüne kadar 8.12 kilo arası bez kullanıyorum