gulummmmmm Gokturkmom iç kısma sıktım zor yutkundu boğazında kalacak gibi oldu az önce ben Nerde hata yaptım ya 🤦🏼♀️
Gokturkmom gulummmmmm videolar var izleyin önce youtubeden 🥹 bilemedim nerde hata yaptığınızı kaç cc sıktınız
gulummmmmm Gokturkmom Çok sıkmadım aslında 🤦🏼♀️ ikişer sıkmış olabilirim emin değilim bendeki damla şeklinde olan normalde biraz sıkar bırakırdım bu sefer güzel temizlensin dedim abarttım galiba 🤦🏼♀️
Gokturkmom gulummmmmm Yavaş yavaş alışırsınız öncesinde bi kaç video izleyin o şekilde uygulayın ben bide enjektör ucunda aparatla uyguluyorum o yüzden sıkıntısız oluyor aparatsız deniyorsanız o yüzden de olmuş olabilir🥲 tam denk getirememişsinizdir
gulummmmmm Gokturkmom Aparatı var Benim aklıma gelmedi burnu boş sandım sonra tekrar deneyip aparatla çektim oldu 🙄
okaliptus09 gulummmmmm bize doktor tazyikli sıkmayın normal sıkın demişti tazyik iyi değilmiş internette videolar var izleyin mutlaka
Gokturkmom gulummmmmm Zamanla eliniz alışır evet sıkınca hem sırta pıt pıt yapıp çıkartmalısınız hemde çekmelisiniz