gulummmmmm Gokturkmom yani direk tazyikli bir şekilde sıkıyorsunuz dimi , bende yan yatiriyorum dik yapamiyorum bebeğimde durmuyor o şekilde
okaliptus09 gulummmmmm bize doktor tazyikli sıkmayın normal sıkın demişti tazyik iyi değilmiş internette videolar var izleyin mutlaka
Nurdan1126 patatess evet sizin bebeğiniz küçük siz yan yatırın arkadaşın dediği gibi 2 ml çekmeniz gerekiyor
gulummmmmm patatess Kendim manuel olana baslik alayim o zaman kullanmıyorum diye kaldırmıştim görümcem kullandı diye o baslikla yapmam ben 😑 Teşekkür ederim Canım verdiğin bilgiler için
gulummmmmm Gokturkmom iç kısma sıktım zor yutkundu boğazında kalacak gibi oldu az önce ben Nerde hata yaptım ya 🤦🏼♀️
Gokturkmom gulummmmmm videolar var izleyin önce youtubeden 🥹 bilemedim nerde hata yaptığınızı kaç cc sıktınız
gulummmmmm Gokturkmom Çok sıkmadım aslında 🤦🏼♀️ ikişer sıkmış olabilirim emin değilim bendeki damla şeklinde olan normalde biraz sıkar bırakırdım bu sefer güzel temizlensin dedim abarttım galiba 🤦🏼♀️
Gokturkmom gulummmmmm Yavaş yavaş alışırsınız öncesinde bi kaç video izleyin o şekilde uygulayın ben bide enjektör ucunda aparatla uyguluyorum o yüzden sıkıntısız oluyor aparatsız deniyorsanız o yüzden de olmuş olabilir🥲 tam denk getirememişsinizdir
gulummmmmm Gokturkmom Aparatı var Benim aklıma gelmedi burnu boş sandım sonra tekrar deneyip aparatla çektim oldu 🙄
Gokturkmom gulummmmmm Zamanla eliniz alışır evet sıkınca hem sırta pıt pıt yapıp çıkartmalısınız hemde çekmelisiniz