Zeynep-iremnur1 Kızlar 9 ocakta başvuru yaptım doğum parası için 1 syı geçti ne zaman yatar acaba e devletten bakıyorum ödeme aşamasında diyor yattığını nasıl anlayacağım ?
Momandbaby Zeynep-iremnur1 e devlette hep oyle yaziyordu 144 aradim sordum yatmis gidip ptt alabilirsiniz demisti gittim aldim ara sorgulat basvru yapinca 1 ay sonrasi yatmisti ama ben e devlete bakip durdum odeme asamasi diodu hep 144 aradim yatmis basvurudan 1 ay sonra dediler cektm pttden
Minikprensinannesi Zeynep-iremnur1 daha dün ben bu soruyu sormuştum burda ... bana da öyle ödeme aşamasında deyip duruyordu sağolsunlar burdakiler yatmıştır deyince bugün gidip parayı çektim bence sizde gidip kontrol edin size de yatmıştır
ttaazzeaannee Zeynep-iremnur1 şubatın 20 sinde yatıyor diye biliyorum bende bu gün ptt ye gittim adamlar yarın gel 20 sinde yatıyor dedi
Bustpl Zeynep-iremnur1 aynı tarihte başvurmusuz PTT bugün gittim doğum param yatmamış rapor parası yatmıs. 170 i arayıp sormuştum başvuru tarihinden 2 ay sonra yatıyor demişti. Benimde ödeme aşamasında yazıyor halen
Biyologhanim Bustpl benimde doğum ve emzirme yatmış hiç bi yere başvurmadım bunun dışında da yatıcak bi para var mı ? Ocak 20 de doğum yaptım hiç araştırmadımde e devlette onları yattı olarak görünce
zhrasag Bustpl rapor parası dediğiniz ne oluyor acaba, çalıştığım kurum bu ay maaşımı yatırmış, 18 ocakta ayrılmıştım izne. Bu rapor parası kurumun yatırdığı mı yoksa ayrı olarak SSK dan da Bi ödeme yapılacak mı?
Zeynep-iremnur1 anakraliceee ailece sosyal yardımlaşmaya gittim bebeğin kimliği ve kendi kimliğin ile randevuya gerek yok ben gidip girdim hemen
Yclll Zeynep-iremnur1 başvuruyu basıl yaptın canım nereye yapılıyor bizde daha yapmadık doğum parası için
Zeynep-iremnur1 Yclll aile ve sosyal yardımlaşmaya kendi kimliğin ve bebeğin kimliği ile gidiyorsun canım orada yapıyorlar hemen
gurufasulyam2 ttaazzeaannee ben 2 hafta once basvurdum cuma gitsem yatmis midir yoksa 1 ay beklememi lazim acaba herkesinki mi 20 sinde yatiyor