uuuuuuu elifmelif çirkinlesen yok yazdığımin ne anlama geldiğini çok iyi biliyor ve herkese açıklamasını yapıyorum ama görüyorum ki sizde bazı şeyler eksik gerek gün sonunun getirdiği yorgunluktan gerek böyle oldugunuzdan bilemeyeceğim
feride-nizamettin uuuuuuu Sizinle politika tartışmıyorum zaten de politika tartışmak da avamlık değildir 😂 Sadece bir düşünün olur mu bunca insan bana neden tepki gösterdi diye.
uuuuuuu feride-nizamettin insanların tepki göstermesine tepki göstermiyorum açıklıyorum ama o kadar açıklamaya rağmen hala anlamayan insanların olması komik
uuuuuuu Pelin232323 tabiki yapıyor ama ilk yorumda yazdığımin alt metni şuydu; korkma endişelenme acemi değil işini biliyor demekti telkin etmek istemiştim sadece ama çok dallandi budaklandi
derinmoms23 SevimliHayaletCasper neden ? Sizin eşiniz araba kullanırken telefonla konuşmuyor mu ? Yada siz arabaya bindiğinizde bütün kurallara uyuyormusunuz ? Onlar artık arabayı oyuncak gibi kullanıyorlr hepsi tecrübeli emin olun . Birinin ekmeğiyle oynamak kötü birşey. Belki özel bir durum çözülmesi gereken. Kendine güvenmyen kimse bunu yapmaz zaten araç kullanıyorum der kapatır.
SevimliHayaletCasper derinmoms23 neden ? Sizin eşiniz araba kullanırken telefonla konuşmuyor mu Konuşmuyor kenara çekiyor konuşmasını bitiriyor öyle devam ediyor. derinmoms23 Yada siz arabaya bindiğinizde bütün kurallara uyuyormusunuz ? Bütün kurallara uyuyorum elbette siz uymuyor musunuz?
Mariamercedes derinmoms23 Hayır hoparlörden ya da kulaklıktan konuşuyor. Ve evet tüm kurallara uyuyoruz.. eşim ters yola bile girmez tur atarız. Girene de sağlam söveriz🙆🏼♀️
LadyGaddar uuuuuuu Tam üstüne bastın haklısın edebiyat benim işim bayilirim😉 ama konumuz şuan trafik canavarı ,sonra zamani gelince seninle siirleşiriz🥱🥱
Momm29393 uuuuuuu Kadıncağız zaten uyarılmicak biri olduğunu belli etmiş gayette koruyorsunuz suçluyiu neyse size laf anlatılmaz iyi geceler
patlakprezervatif uuuuuuu Allah korusun aksi bir durum yaşansın Azraile beş kala şikayet etsinler, bu sayede ihtimaller üzerine yaşanmamış olur. Testi kırılmadan tokat atılır. Eğer ihtiyacı var madem onu o düşünecek. Adamın sorumluluğunu almak zorunda değil
SevimliHayaletCasper _YanakReisinAnnesii cok teşekkür ederim. Bak Izmire giderken de şoför telefonla konuştu. Ama büyük ihtimal diğer iş arkadaşlarıyla. Böyle 3 5 sn. konuşup kapattı. Ona takılmadım mesela. Ama bu hiç elinden düşürmedi. E usta soför bişey olmaz diyorlarda sanırım hiç haberlerde otobüs devrildi tır devrildi, bilmem nereye çarptı diye duymadılar onlar da usta şoför ee nasıl oldu o zaman?
Dondurmalikahve uuuuuuu Ruhsar gibi bi dünyaya bi diğer tarafa gider gelir artık kadın kazada ölünce nasıl hakkını savunarak yoksa.