Meri-Mel Kadın doğum doktorları, muayaneye gelen kadınlar ile ilgili grup kurup müstehcen konuşmalarda bulunmuş ,daha ne kadar pislik bir zihniyetle karsilacağiz acaba 😏 Diplomalı sapıklar ,sapkinlar pessss Allah ıslah etsin. Haberi gorenler var mı 🤔🥺
ankaraankara Meri-Mel böyle şeyler zaten oluyor da gün yüzüne çıktı işte. Türkiye de fazlasıyla ahlâkî yozlaşma var
ReisinKizi Meri-Mel artık devir o kadar kötüleşti ki eskiden polisten doktordan yana içimiz rahat yaşardık. Şimdi onlara da şüpheyle yaklaşmaluyız. Tiktokta orda burda gördüğümüz pervasız gençler aynı zihniyetleriyle doktor oluyo polis oluyo işte 🤷♀️
Meri-Mel ankaraankara Hayır kendi içinde pislik düşünceye sahip de , başkası ile paylaşıp rahatsız olmuyor bide buna grup kurup ahlaksızlık yapıyorlar , gerçi bebek katili doktorlardan sonra bunlara şaşmamak lazım . Ahlak ahlak ahlak 🥺
Aklimideliricem Doktoru hemşiresi sekreteri hastane ortamında kimin eli kimin cebinde belli değil. Tabiki genelini yargılamak doğru olmaz ama malesef bi çok yerde var böyleleri
Mrcasl-1 Meri-Mel Çalıştığım hastanede daha önceki yıllardaki asistanların hasta yakınlarıyla odalarda cinsel birliktelik yaşadığını ve bunu gülerek ortamda anlattıklarını duymuştum personel arkadaşlar çöplerde prezervatif buluyorlarmış yani maalesef böyle sapkın zihniyetler var ama bu her kurumda var maalesef içinde olan insan her yerde yapar çünkü 🤦♂️
bisenakillisinzaten Meri-Mel Selçuk tıpta perinatoloji takipliydim. Son haftalarda nst istediler nst odasına bı girdim erkek hemşireleri koymuşlar. üstelik özellikle de kadınların karnına sürdükleri şeyi bilerek kendileri siliyorlar. Yani özellikle seçilmiş gibilerdi. Bı daha da nst ye girmemiştim zaten farklı sebeplerimde vardı 😑 doğum yaptığım günde olmayan erkek asistanlar mı artık hemşire mi neydi bilmiyorum, tam açıklık ve tam ıkınma anında gelip bebegin çıktığı ana baktılar 😵💫
Meri-Mel bisenakillisinzaten Allah’ım sen affet akıl izan vicdan merhamet,ahlak ver bu topluma nereye kime güveneceğiz biz ya şaka gibi😞
Pirasalipuding Meri-Mel daha sabah sosyal medyada mesajları gördüm kanım dondu ya 🤬 Resmen biri diyor ki şu an giriş açtığım kadına bakın acil öbürü sarışınmı diyor başka biri bugün muayeneye gelen çok güzeldi açık saçık giyinmiş “aranıyordu” yalandan muayene ettim bide kapatmaya çalışıyor pazartesi kan ver diye çağırdım hepimiz ilgilenelim gelince diyor.😔🤢 Allahın cezaları biz kime güveneceğiz her okuyan adam olamıyor sözü tamda bunlara ahlak yoksunu kimse hiçbir mesleğe giremese keşke . Ama hepside görevden uzaklaştırlmış şükür ki 😑
Meri-Mel Pirasalipuding Ay tövbe tövbe bu ne ya bunları hadım edeceksin al sana sarışın güzel pislikler , ahlaksızlar😬😞😡
bisenakillisinzaten Meri-Mel öyle gercekten. İstifa eden doktor bile olmuş daha oncesinde. Garip bı hastane. Ama Allah var perinatoloji bölümünde güzel ilgilenmişlerdi
Pirasalipuding Meri-Mel keşke tacizciye, tecavüzcüye, çocuk yaşta evlenmeye kalkana hadım cezası gelse ne güzel olur
gecekusu_- Meri-Mel yemin ederim artık hiç bir doktora hemşireye güvenemez hale geldik sürekli sağlık sektörü ile ilgili iğrenç iğrenç şeyler gına geldi çocuğumu hastaneye götürmeye korkar oldum artık sağlımız bile emin eller de değil.
Meri-Mel gecekusu_- Hiç sormayın yarın gideceğiz kızımın araştırmada kontrolü var midem bulanıyor artık ülkede düzgün bir kurum kalmadı iyice zivanadan çıktı😞
Meri-Mel bisenakillisinzaten Allah’ım hidayet ahlak versin, iyi insanlar elbette var ama bu doktorlar durumu bebek katilleri , böyle ahlaksizi derken iyice mesleği kirlettiler.
Meri-Mel Pirasalipuding Kesinlikle çok iyi olur azcik da olsa uslanir ,utanır korkarlar pislikler lesler midem bulanıyor 😞
Taftafgiller Bundan 7 sende önce ilk doğum yapacağımda o zaman (normal) eşim erkek doktor istemedi yobazlıkla suçladım adamı hipokrat yemini etmiş insanlar akşama kadar kaç hastası var saçmalama dedim eşimde erkek erkektir doktorda olsa farketmez demişti bugün daha iyi anladım kimseye güvenilmiyor😣
Meri-Mel Taftafgiller Cidden ben de buna inanmak istemiyorum ama durum da ortada yani Allah ıslah etsin inşallah.
Dedektifgadget Taftafgiller eşime hak vereceğim aklıma gelmezdi meğer haklıymış benim eşimde hep kadın doktor isterdi
Taftafgiller Meri-Mel Bu arada bende Konyadayım Selçuklu Tıp ta ameliyat olmuştum hala da kontrol lere gidiyorum. Aynen Rabbim böylelerine düşürmesin