mihra69 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU hazır defter kaplamak için kaplıklar vardı. Böyle parlak parlak takılıp çıkartılabilirdi. Üzerinde Winx club ya da Barbie lisanslı olurdu. Bence o zenginlerin alabileceği bir şeydi. Annem benim defterlerimi şeffaf kaplıkla kaplardı. Nasıl heves ederdim o parlak kılıflara. Ah ah. Büyüyor insan ama içinde kalmıyor değil 🥲
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mihra69 kız o cidden zenginlik belirtisi sayılır mı benim kitap kılıflarım hep renkli parlaktı çok severdim kitaplarımı yani maddi durumumuz iyiydi ama zenginde sayılmazdık be 😂
MeetJoeBlack YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU milka çikolata, magnum, pringles, krem peynir , Almanya’daki akrabanın getirdiği ışıklı spor ayakkabı, ranzalı yatak odası, mon ami 48li pastel boya, lahana bebek, LCW, tamek cam şişe meyve suyu, sarelle ..
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU MeetJoeBlack hepsi çok güzel tespit almanyada akrabası olanlar da bana zengin gelirdi 😂 ordan bir sürü malzeme getirirlerdi sanki hepsi dünyanın en lüks şeyleri gibi gelirdi
realmom YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU şimdi torunlarını çok seviyorlar beni hiç Öyle sevmediler yeter ki kızım iyi olsun artık ben benden geçtim çünkü
mihra69 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bence zenginmişsiniz bacım. Sınıf arkadaşım olsaydın seni zengin olarak kodlardım kafama 😂😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU MeetJoeBlack ay bende bende hala diyorum bu arada içimde ukte kalmış kız yakın bi akrabamız olsa da bize valiz valiz malzeme getirse 🥲
TulayGeriDon YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU puahahahha 😄😄😄opet de cem yılmaz veriyordu hatırlıyor musun ssjsjsjjs
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU TulayGeriDon kxkwjajjs hatırlamam mı kendi bebeklerininde reklamını yapıyordu o 😂😂😂
esilamiracayazeren_moms YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Cornetto ve Magnum dondurma yiyenler (o zamanlar zengin dondurmasıydı 😂) Winxli okul çantası (Stella favorim) Faber Castel kalem kullananlar Beslenmesini evden değil de kantinden alanlar 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU esilamiracayazeren_moms magnum ve cornetto çok doğru ben o zamanlar 1 tllik bi dondurma alıyordum algidanındı sanırım tam adını unuttum içinden bedavası da çıkıyordu 😂😂 faber castel kalemimde liseye gidince anca olmuştu 😂
esilamiracayazeren_moms YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU algida max tır o az yemedim. Hatta bi dönem tuttuğumuz yerlerde 50,25,1 tl ibareleri vardı. Biriktirip yenisini alıyoduk. Ya da Lungo olabilir Benimde lise de olmuştu Faber Castel üçgen gibi olan kalemden hala saklarım 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU esilamiracayazeren_moms evetttt maxdı adı ve lungo vardı cidden nasıl da hatırladınız onlardan alıyordum bende hep 😂
meloskoduru Melodimm müdür torunuyum ve maalesef hiç güzel bir şey değildi😂 Dedem evinde bambaşka okulda bana karşı bambaşka bir adamdı bir keresinde okulda çok kötü düşmüştüm kafamı vurmuştum öğretmenlerim hemen müdüre haber verin ailesini arayın falan diye baya panik olmuşlardı, sonra Dedem(müdür) gelmişti bahçeye yanımıza tabi ortam kalabalık öğrenciler meraklı düşmüşüm bir şey oldu mu diye herkes başımda ama nasıl ağlıyorum ailesine haber verin hastaneye götürsünler gelip demişti gelene kadarda revire alın demişti çok kırılmıştım dede demiştim öğretmeninim ben Deden değilim burda demişti🥹 sonra revire yanıma gelip bana sarılmıştı öpmüştü ama orda o an çok kırılıp üzülmüştüm çokta ayrılacalık olmuyor 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU meloskoduru ayyy napsın adam sana farklı davransa bu seferde başka çocuklar içerlerdi belki şöyle bi dedemiz olmadı diye hahah sonradan gelip sarılıp öpmüş ne güzel 😂
beyzzsenturkk_ Usnac1995 babam bi çalışıp bi çalışmazdı tek çalışan oydu durumumuz pek iyi değildi ama o halde bile yine bize alır kendine almazdı ama normal ayakkabılara göre ışıklılar bi tık daha pahallıydı..
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU beyzzsenturkk_ evet doğru valla benimde bi tane olmuştu ışıklı ayakkabım çok temiz kullanmaya özen gösterirdim 🥲 ama çocuksun işte ne kadar temiz kullanabilirsin ki sonunda çamur olmaya mahkumlar
beyzzsenturkk_ YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU hayat erken olgunlaştırdı keşke böyle olmasaydı kim bilir benim içimde ukte kalan babamı nasıl yaralamıştır şimdi artık bizde anne baba olduk eşimle ve gerekirse ay sonuna kadar ekmek alacak paramız kalmasa bile hiç bişeyde gözü kalmasın diye ne görürsek alıyoruz kendimizi tutamıyoruz sanki çocuğumuzun çocukluğunu ondan daha çok biz yaşıyormuşuz gibi. eşiminde ailesinin durumları kötüymüş köyde büyümüş 7 kardeşler. babası kime ne alırsa hepsine aynısını alıyormuş onunda içinde ukte kalan çok şey var o yüzden asıl bişeyleri yaşayamayanların çocukları çok şanslı oluyor bence. görmedikleri ne varsa göstermek istiyorlar görmek istiyorlar allah kimsenin içinde ukte bırakmasın bu yaştan sonra benim olmaz artık ama kızımın bolca ışıklı ayakkabısı olsun istiyorum 🥹😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU beyzzsenturkk_ evet bu çok doğru kesinlikle biz çocuklarımızı büyütürken beraberinde kendi çocukluğumuzu da büyütüyoruz sanki içimizde kalan ne varsa onlara yapmaya çalışıyoruz ☺️
Sogukbaklava YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ne eğlenirdik o zamanlar. kuzenim olsan senle de girerdim küvete 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Sogukbaklava gerçekten kuzenin olmak isterdim benim kız kuzenlerimle aramda çok yaş farkı vardı ben daha çocukken onlar nerdeyse evlenme çağına gelmişlerdi ve bazıları evlenmişti o yüzden hiç çocukluk arkadaşım olmadılar ben küçüğüm diye beni yanlarına almazlardı 😁