realmom YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU hem de ne yazık denemelerden dereceyle çıkıyordum bunu görmediler bir kere bile karne hediyesi almadım hep söyledim anneme anne bir kere alır mısın ya da bir kere öper misin beni o da yeter ben öpülmeyi sevmiyorum diyordu
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU realmom neden öyle yapıyordu acaba anneniz kaç kardeşsiniz bu arada herkese karşı mı öyleydi yoksa sadece size karşı mı
realmom YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ben doğuluyum canım üç annem var 18 kardeşiz abim de çok çalışkandı benim kadar değildi ama başarılıydı babam çalışsın diye okuldan aldı bazen neden diyorum böyle bir aileye geldim neden bu kadar sorunlu büyüdüm hiç adil değil hayat
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU realmom aaa anladım canım 18 kardeş çok çok fazla yani doğuda böyle mi tam bilmiyorum ama çocuklara üzüldüm açıkçası 3 anneninde olmasına 18 kardeşinin de olmasına çünkü mesele dünyaya çocuk getirmek değil ki o çocuğu verimli bir şekilde yetiştirmek, ona yetebilmek her anlamda bu yüzden bak senin hayatın, kardeşinin hayatı değişmiş
TulayGeriDon YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ay birde bir bebek daha vardı. Yıldız tilbenin bi şarkısını söylüyordu. Yasin kaç senin ? Hatırlıyor musun
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU TulayGeriDon 26 yaşındayım ama o dediğini bilemedim benim zamanımda var mıydı acaba 🤔
TulayGeriDon YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 27yim bende. Sanırım 8 9 yaşlarımdaydim komşunun kızında görmüştüm😄
realmom YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU evet canım eğitimsizliğin hazin sonu bu korunmayı bilmiyorlar akıl etmiyorlar ya da doğurmayı cidden seviyorlar ne derdi bitiyor ne tasası ne de sevgi gördük
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU TulayGeriDon onu bilemedim bacım ama recep ivediğin bebeği çıkmıştı bi ara onu hatırlıyorum ahhahxhaha
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU realmom o kadar çocuğa yetişmeleri çok zor zaten 🥲 sen bebeğinle geçereceğin güzel vakitleri düşün, çocukluğunda görmediğin yaşayamadığın güzel duyguları ona yaşat yeter. Bizde çocukluklarımızla birlikte çocukluğumuzu büyütüyor gibiyiz zaten 💖
TulayGeriDon YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU puahahahha 😄😄😄opet de cem yılmaz veriyordu hatırlıyor musun ssjsjsjjs
realmom YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU şimdi torunlarını çok seviyorlar beni hiç Öyle sevmediler yeter ki kızım iyi olsun artık ben benden geçtim çünkü
mihra69 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU hazır defter kaplamak için kaplıklar vardı. Böyle parlak parlak takılıp çıkartılabilirdi. Üzerinde Winx club ya da Barbie lisanslı olurdu. Bence o zenginlerin alabileceği bir şeydi. Annem benim defterlerimi şeffaf kaplıkla kaplardı. Nasıl heves ederdim o parlak kılıflara. Ah ah. Büyüyor insan ama içinde kalmıyor değil 🥲
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mihra69 kız o cidden zenginlik belirtisi sayılır mı benim kitap kılıflarım hep renkli parlaktı çok severdim kitaplarımı yani maddi durumumuz iyiydi ama zenginde sayılmazdık be 😂
MeetJoeBlack YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU milka çikolata, magnum, pringles, krem peynir , Almanya’daki akrabanın getirdiği ışıklı spor ayakkabı, ranzalı yatak odası, mon ami 48li pastel boya, lahana bebek, LCW, tamek cam şişe meyve suyu, sarelle ..
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU MeetJoeBlack hepsi çok güzel tespit almanyada akrabası olanlar da bana zengin gelirdi 😂 ordan bir sürü malzeme getirirlerdi sanki hepsi dünyanın en lüks şeyleri gibi gelirdi
mihra69 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bence zenginmişsiniz bacım. Sınıf arkadaşım olsaydın seni zengin olarak kodlardım kafama 😂😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU MeetJoeBlack ay bende bende hala diyorum bu arada içimde ukte kalmış kız yakın bi akrabamız olsa da bize valiz valiz malzeme getirse 🥲