Mehmetyagiz_ onu ilk kez duydum ben bildiğim bir hastane değil bilindik olmasından kaynaklı olabilir belki yani birçok şubeleri var biz bu yüzden önem gösterdik bu konuda. Ya dünya göz ya veni vidi dedik veni vidi den etrafımızda çok memnun olan vardı oraya yaptırdık gerçekten iyiki hijyen açısından güleryüz ilgi o kadar iyiki..
Birde kampanyaları oluyor takip edin sık sık sorun. Benim eşim kampanya yaptırdı 2 yıl olcak 3 ay sonra 12 ye yaptırdı ama ilaçlar , ameliyat ve 3 tane muayenesi bedava idi 🌸
Öncesinde göz testine sokuyorlar uygunluk için sonra doktor kontrolü yaklaşık 20 dk sürüyor hangi işlem olacağına karar veriyorlar taramaları geçiyorsunuz. Benim eşim No touch olmuştu.
Hemen aldılar o an 10 dk sürdü eşimi hazırlamaları ortamı sterilize etmeleri ve eşimin gözüne damla döktüler onun etkisini göstermesi +lazer ameliyatı 10 dk dı. Sonra gözlük kullandı siyah ameliyattan çıkarçıkmaz taktı 1 hafta gözden hiç çıkarmadı sadece uyurken çıkardı. İlaçları düzenli kullandı ilk gün hafif batma oldu ama hiç öyle bahsedilen aşırı ağrı sızı çok batma ağrıdan kavranması vs olmadı. 1.gün batma oldu az birşey sonra geçti 1 hafta sonunda muayeneye gitti gözlüğü doktor kontrol sonrası çıkardı sonra 2 kere daha ayda bir gitti. En son da göz numaralarına baktı sıfırlanmıştı böyle son erdi . Eşim 6 ay önce merak edip devlet hastanesinde gözüne baktırdı numaralarına ve doktoru kim ameliyatı yaptıysa mükemmel yapmış hala göz numaralarınız sıfırlanmış durumda dedi çok memnun cidden en uzaktaki yazıları benden bile rahat ve iyi şekilde okuyor eşimde uzağı görme problemi vardı 2.75 e 2 di.
Görümcem 7 ay oldu orda yaptıralı 28 bine oldu