susamtanem_ Kızlar uzun süredir telefon almak istiyorum taksitle iPhone 13 alabileceğim bir yer var mı mesela Media Markt gibi sıfırına taksit oluyor mu ya da yenilenmiş de olur
hazale966 susamtanem_ sıfır telefonlarda taksit yasağı var. Yenilenmişleri bilmiyorum bir media markt müşteri temsilcisini arayıp sorabilirsiniz
motherisbackk susamtanem_ en son gürgençlerde vardı galiba halkbanka özel 6 taksit yazıyordu bakmıştım
biebrarvar susamtanem_ yenilenmiş telefonlara taksit oluyor üç taksit hem de Trendyol yapıyor ama diğer türlüsünü bilmiyorum
helinky susamtanem_ sıfıra taksit yok ama easycep var oradan yenilenmiş telefon bakabilirsin 1 sene garantileri var bende oradan 14 promax almayı düşünüyorum
susamtanem_ hazale966 yaaa keşke sıfırlara da alsaymış yarın Media Marka gidicem gitmeden bir öğreneyim dedim
biebrarvar biebrarvar ben kardeşimi aldım oradan biliyorum bir de 13’ün kalitesi çöp olmuş alıyorsan başka telefon al derim
susamtanem_ helinky bende ilk öyle düşündüm ama ekranı değişmiş telefon falan gönderebiliyorlar kafam çok karıştı Trendyol da A kalite B kalite falan var A en iyi demek değil mi
helinky susamtanem_ easycepte ürünler kategorilere ayrılıyo fırsat ürünü yazanların değişen parçası var ürün açıklamasında hangi parçanın (pil,ekran) değişen olduğu yazıyo, mükemmel ve çok iyi yazanlar genelde sıfır gibi
susamtanem_ helinky öğrendim ki yurt dışı telefonları yasallastirip satıyorlarmis o yüzden Trendyoldan almamaya karar verdim
hakinhakin Ben Xiaomi mağazasından vade farkıyla üç taksite telefon aldım. Mağazada yapiyorlardjr belki