Hamile kalmadan önce alacağım ve veremeyeceğim kiloları dert ederdim çünkü kilo almaya çok müsait bir yapım var.Ergenliğim ve gençliğim boyunca kiloluydum,hep dikkat etmek zorundaydım yani beslenmeme.38 yaşında 68 kilo ile hamile kaldım(son girdiğim işte beslenme düzenim çok bozuldu,kilo aldım)Ben ve çevremdeki herkes hem yaştan hem yapımdan kaynaklı kilolar konusunda endişeliydi.Ben +2,5 kilo doğuma girdim(hiç kusmadan ve asla rejim yapmadan) 3 ay oldu doğum yapalı yine asla rejim yapmadan 59 kiloya düşmüşüm.Bunlar mucizevi durumlar bence ama aslında çok büyük bir yorgunluk belirtisi.Stresli bir hamilelik geçirdim,evde duramayip saatlerce yürüdüm sokaklarda her gun.Dogumdan sonra da bebegimi uyutmak için,aglamamasi için o kadar cok güç sarfediyorum ki yediğim yaramiyo,akşam yemek yiyemedigim zamanlar oluyor, oğlum hep kucakta olduğu için onu bırakıp gece bir şey yiyemiyorum saatlerce.Yani özetle, hamilelikte de sonrasında da daha az stresli ve yorgun olup kilo problemi yaşamayı tercih ederdim sanırım.