milletsanakanalizemiolacak EsilaMiracAyazEren_Moms bi anlamı yok kardeşim öyle bi fake sosyal medya hesabı açmıştı kızımda o zaman okuma yazmayı yeni öğrenmişti lolo mesaj attı deyip duruyordu adı lolo kaldı
Mathilda_ EsilaMiracAyazEren_Moms abim biraz canını acıtarak seviyor ısırıyor öpüyor oda deccal dedi öyle kaldı nereden öğrendi onuda bilmiyorum 😂
Meri-Mel EsilaMiracAyazEren_Moms Yok takmadi amca dede babanesi ile 29 aylık iken tanıştı, diğerlerini de gördüğü gibi bu şekilde öğrendi 🌸
[silindi] EsilaMiracAyazEren_Moms halasının adı huriye ona hudi diyor teyzesine tetete ama daha 15 aylık benimki 😊
EsilaMiracAyazEren_Moms Mathilda_ duymuştur bi yerden ama Allah affetsin yorumu okurken çok güldüm. Deccal 😈
Mathilda_ EsilaMiracAyazEren_Moms 😂😂 bizde çok gülüyoruz hiçte haz etmiyor ondan sevmiyor deli gibi bağırıyor görünce deccal diye😂😂
TulayGeriDon EsilaMiracAyazEren_Moms henüz konuşmuyor. 1 halası ve 2 dayısı var. Küçük dayısının adı Arda Adaaaaa diyor. Benim ismim Azra. Assaaaaa diyor bana da😄 baba dede mama meme kelimeleri var. 1 yaşında
Sunshine__ EsilaMiracAyazEren_Moms he valla yazık kız diyo ben köpek miyim ama ne yapsın çocuğumun dili dönmüyor 🤣🤣😁