Oğlum şuan 22 aylık ve 10 aylıkken sünnet ettirdik. Devlet hastanesinde bir anlık karar ile götürüp randevu aldık ve sünnet edileceği güne kadar benimde oğlumun yanıbaşında olacağımı sanıyordum. Randevu günümüz geldi, eşim ben ve oğlum hastaneye gittik sıramız geldi ve doktor ne eşimi nede beni içeriye almadı. Eşimin aiağıda beklemesi gerektiğini söylediler sadece annesi gelsin dediler neyse tamam dedik oğlumla beraber çıktık yukarı ve ameliyatathanenin kapısına geldiğimizde siz bekleyin sadece çocuğu verin dediler. Bende bir an afalladım ve nasıl yani ben giremeyecekmiyim içeri dedim. Hayır zaten kısa sürüyor dediler ve beni içeri almadılar. Oğlumu alıp götürdüler. Anestezi iğne yapıp geri bana verdiler oğlumu ve artık canı nasıl ynadıysa hıçkıra hıçkıra ağlıyordu yavrum🥺 hala aklıma geldikçe deliriyorum. Uyuşana kadar bende kaldı ve o sırada diğer hastaları içeri alıp anestezi yapıyorlardı. 15 dakika sonra oğlumu benden ger aldılar ve 40 dakika boyunca ameliyathane kapısında oğlumun hastaneyi inletircesine çığlık çığlığa ağlamalarını dinledim. Ben kapıda ağlıyordum oğlum ie içeride..🥺
Çok şükür 40 dakika beklemenin sonunda oğlumu bana getirdiler. Gözyaşları içinde oğlumu alıp aşağı eşimin yanına indim. O kadar çaresiz bir andıki tarifi yok. Oğlum içeride ağlıyordu ve ben sadece dinliyordum😔
Daha sonra eve döndük akşamında oğlumun sünnet edilen bölgesi balon gibi şişti acile gittik ve hiçbirşey yapmayıp sadece krem verdiler. Krem ile bir kaç gün bekledik. Daha sonra bandaj çıkarıldı ve fark ettikki yamuk kesilmiş ve şuan aradan 1 sene geçti oğlumun özel bölgesi bariz bir şekilde yamuk kesilmiş ve o şekilde tutmuş yara kendini. çok farklı bir şekilde duruyor.
O kadar pişman oldum ki anlatamam.
Allahtan ki oğlum o anları hatırlamayacak ama bende büyük bir travma olarak kaldı.
Şimdiki aklım olsa beni içeri almayacaklarını duyar duymaz oğlumuda alıp hastaneyi terk ederdim.
Bir oğlum daha olursa onda bu acemiliğim olmayacak ve sorup soruşturup o şekilde en iyi doktora götüreceğim.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizlerin sünnet ile ilgili deneyimlerinizi bilmek isterim.