Senametinn Bana da kaynanam demişti. Bende aksine hararet yapıp hep içerdim. Arkadan görümcem de demez mi bi kere ben içtim çocuk tıkandı falan diye. 🤯 Asla böyle birşeye denk gelmedim. Midemize iniyor su mememize değil 😂
likeli ummukerem zamanında su da içtim yemek de yedim. İlk aylar sürekli memedeydi onun keyfini beklesem ben ölürdüm açlıktan susuzluktan.
leylaaksuu ummukerem benim yengemin annesi emzirirken su içme uşağı boğuverisün demişti gülerken boğuluyodum töbe yarabbim ne ilgisi var ki 😂
ahseneslihann ummukerem Bana zaten bu kayınvalidenin inancıymış da doktoru önemsersiniz diye onun ağzından söylemiş gibi geldi 😂
12betul ummukerem Soğuk şöyle ki üşütme açısından anne için hani normalde de soğuk içme üşütürsün derler ya o açıdan . Benim dediğim soğuk içersen çocuğa soğuk süt olur . Sıcak içerden de ağzı yanar 😊
denizalismom Gokturkmom hahah bende yaa . Hele birde çok emince midem bulanıyor acıkmaya başlıyorum 😂
ummukerem denizalismom yani benim içtiğim suyun çocuğun böbreğine ulaşıp taş yapması bilemedim bende vurda konuşunca iyice mantıksız gelmeye başladı bana da