BalDoruk Sab simleks damla aldim gaz icin gunde kac damla veriyorsunuz ve metsil ile birlikte kullanan var mi?
Amineyusufmuhammed BalDoruk gunde 6 defa ve 3er damla kullandim ama saati saati ne kullaniyon cunku faydasi o zaman oluyo
BalDoruk Amineyusufmuhammed uzerinde 15 damla biberona katin yaziyo da siz 15 damla birden kullanmiyorsunuz o zAman
Amineyusufmuhammed BalDoruk yok yok bende ilk öyle okudum ama gunde 6defa olmak uzere 3er damla veriyon gunde 15damla ediyo ☺
Sahreyldrm BalDoruk ben günde 3 kez 10ar damla olarak başladım 2 aylıkken sonra doktor bu çok gazlı bebek dedi 4 kez 15 damlaya çıkardık şuan 2 ay 25 günlük
Nihalkelesli Günde 60 damlaya kadar sınırı var ister 15 er damla olarak 4 kez ver ister 10 ar damla ver doktor bana öyle söyledi. Ben 3 adet damla değiştirdim hala bulamadım hangisi iyi
12_yil_sonra BalDoruk 4 kez 15 damla . Metsil yada sab birini seçin çünkü üzerini okursanız şayet ikisi de aynı ilaç aslında ikisi de simetikon .sab’ın yanına probiyotik alın
Nazliprensesinannesi BalDoruk dr bize 4 defa 10ar damla verin demisti ama ben gunde 2 defa 7ser damla verdim yetti zaten cok gazli bir bebek degildi gazi oldugunda veriyordum sadece