pinar2222 minimini1 gunes716_ Alanında uzman bir prof diye araştırdığım doktora sordum cevabı aynen iletiyorum. Anlamsız ve bilinçsiz :-) ilk bir ayda. Anlamlı ve bilinçli olan üçüncü aydan sonra genellikle böyledir değişken olabilir bebekten bebeğe değişir. 4 Aylık gülmeyen çocuksa gecikme var. Ama burada doktor beyin belirttiği gülme kahkaha değil sanırım. Bana biraz daha izlemem gerektiğini iletti.
pinar2222 byrmm Bugün kızımın bize cevap vverip güldüğü bir video attım kendisine. Size cevap veriyor ama yinede problem olabilir dedi kahkaha atmadığı için
adasmummy pinar2222 benim kız 4.ayın içinde başladı kahkahaya belki sizin de öyle olur niye hemen nöroloji demiş anlamadım
deryadeniz35 Bizimki de 3aylık yeni başladı gülmeye kahkaha atarak ama kısa sürüyor bence çok da abartılacak bir şey değil ya endişelenmeyin 1ay sonra gülsün ne olacak sanki
pinar2222 deryadeniz35 problem yoksa tabiki sonra gülsün önemli değil ama insan korkuyor hala kahkamız yok
dnzzynpmom pinar2222 o doktoru değiştirin her bebek 4 5 ci ayda gülmüyor kızım bir yaşında yeni yeni kahkaha atmayı öğrendi saçmalamış bence korkutup 10 gün diyerek
pinar2222 dnzzynpmom sonrada gülümsüyo size cevap veriyo diyo ama olabilirde diyo hala gözünün içine bakıyorum gülsün diye ama gülmüyor çocuk dönmeyi öğrendi emeklemeye çalışıyo ama gülmüyo
altandas pinar2222 benim bebeğimde 3 ay 21 günlük sesli kahkahasi hic olmadi norolojiye götürdünüz mü acaba son durum nedir
pinar2222 altandas merhaba götürmedim, bir böroloji doktoru aradım 5.-6. Aya kadar bekleyelim dedi. 1 ay daha atmazsa araştırma hastanesinde bir nöroloji doktoruna götürürüm muhtemelen, özeller para için her şeyi yapıyor artık
melina09 pinar2222 çok saçmalamış doktor yoruma bak, benim bebeğim 6 aylık olana kadsr kahkaha birviki kere atmıştır her bebek farklı şuan 9 aylık 3 aydır şakır şakır gülüyor zamanı vardır demekki rahat olun
dnzzynpmom pinar2222 ya gülücük atacak zamanı var herşeyin çok kafanıza takmayın her doktorun dediğinede inanmayın
altandas pinar2222 yani ben kendi doktoruma sordum zaten 4. Aydan itibaren sesli kahkaha bekliyoruz dedi
nkygsz ya doktorunuz şakamı benim kızım 6 aylık iki haftadır kahkaha atıyor daha her bebek bir olmaz . Boşa çocuğunuzu hastanelerde perişan etmeyin
pinar2222 altandas şuan 4 ay 15 günlük ama 4. Aya girdiğinde olması gerekiyor demişti bana da hala yok 🥲
Tugcebb pinar2222 bizimki gülerdi ama sesli asla gülmezdi. Yeğenimin videoları düşüyordu anımsatmaya hep 4 5 aylıkken kıkır kıkır gülermiş. Bizimki asla gülmedi. 5. Ayından sonra ara ara başladı. Düzenli sesli gülmeleri 6.5 7 arasında başladı. Çok şükür her şey yolunda. Bu cümleyi kimseye kurmadım bugüne kadar ama doktorunuz abartmış bence. Başka bulgular varsa bilemiyorum ama 4 aylık bebeğe böyle bir sınır çizmek ne bileyim tuhaf.
pinar2222 Tugcebb yok özellikle sordum başka bir bulgunuz var mı diye yok dedi sadece gülmesi gerekiyordu her şeyi değerlendirelim dedi
suhedaaaaa pinar2222 Ne alaka nöroloji bilemedim, bizim nöroloji doktorumuz 6 aydan öncesi için yorum yapmak çok doğru değil demişti. Bence bugün yarın güler merak etme bir anda oluyor. Her gün yeni bir şey öğreniyorlar bebekler, üzme kendini vakti vardır.
pinar2222 suhedaaaaa İnşallah öyledir. Bende nöroloji doktoru aradım şuan gelmenize gerek yok bekleyin dedi. Ama her gün bekliyorum işte