berilinannesiii Kızlar hastanedeki emzirme danışmanı sütümü arttırmak için elektrikli göğüs pompası almamı söyledi kullandığınız memnun kaldığınız çekim gücü iyi olan pompa önerir misiniz ? 🌼
nilsara berilinannesiii ben lansinoh ve ebebeğün kendi mrksı olan ı kullandım ve ikisinden de çok memnunum benim doğum erken olmuştu hep sağıp yoğun bakıma götürüyordum lansinohu sonra biyere gittiğimde göğüslerim gözükmesin diye e bebekten giyilebilşr olandan aldım ondan da memnunum
babyfinduk Ben bebebao eller serbest modelini kullanıyorum bebeğim prematüre kuvözde süt sağarak götürüyorum yani flanş kısmı her memeye uymuyor ama internette satılıyor en memnun kaldığım bu oldu
babyfinduk berilinannesiii satılan ürünün ucu 24mm göğüs ucunuzu mezurayla ölçüp bakabilirsiniz genelde tüm pompaların uçları aynı boyutta oluyor (24mm) eğer yapamam derseniz sağlık ocakları da ölçüm yapıyormuş internetten bir araştırın
berilinannesiii tuzsuzkek 2 gün önce bir arkadaşımdan aldm kullanıyorum fakat az sağım yapıyor yada benim sütüm az diye öyle bilmiyorum ama bu giyilebilir göğüs pompaları sanki daha kullanışlı gibi geliyor mochi yeni çıkardı bı makina nasıl bilmiyorum ama
tuzsuzkek berilinannesiii doğru giyilebilir olanlar daha kullanışlı olabilir iş yaparken falan takarsınız kendi sağar çekiş gücüde iyiyse
nilsara berilinannesiii e bebeğim baby mom markası olanı aldım ben çekim gücü gayet iyi 3-4 farklı modu var ve çekiş gücünü yükseltip düşürebiliyorsunuz
Gokturkmom berilinannesiii Giyilebilir değil ama sütü sağmam max 10 dakika bile sürmüyor ,en güçlü ayarda kullanıyorum.