AngrBoda_ Melodimm Ay inşaallah öyledir, öyle olmasını şuan o kadar çok istiyorum ki, eşimin yolunu bu kadar gözlememiştim şimdi dört gözle bekliyorum 🥴
AngrBoda_ Meri-Mel İnşaallah en hayırlısı olur, umarım stresten vs.dir eğer öyle birşey çıkarsa naparım bilmiyorum gerçekten yani sende biliyosun o kadar kötü bir zamanlama ki şuan hiç hiç zamanı değil 😞
2uykusuzprensannesi AngrBoda_ Bu ara yine salginlar başladı belki hasta olacaksın ondandir 😬 hakkında hayırlısı olsun inşallah
AngrBoda_ 2uykusuzprensannesi Öyle birşey varsa gelemem belki anca toparlanırım😢özleyin beni unutmayın 😭
2uykusuzprensannesi AngrBoda_ yaaa saçmalama üzülme lütfen varsada sen herşeyin üstesinden gelmişsin elbet bununda gelirsin💪🏻
Meltm11 Bende ramazandan 1 gün önce bitti hastalığım hala olmadım 2 kere kan 4 kere test yapttim negatif ama gelen giden yok
AngrBoda_ Meltm11 Bende de aynısı çıkar inşallah cidden çok korkuyorum, umarım stresten düzeniyle alakalı vs.olur
ElisaMom_ AngrBoda_ hak veriyorum sana stres yapma hasta olursun iyi düşün iyi olsun mevsimsel gecikme olabilir veya bulantilarin psikolojik olabilir balım korkma
AngrBoda_ ElisaMom_ Getirdi eşim testi korkuyorum yapmaya 🙏🏻Ay kalbim durucak 😑 İnşallah öyledir canım 🫂