Benim oğlum doğduğundan beri philips avent kullanır. Hatta arada değiştirince 3 aylık falan asla başkasını kabul etmedi. Şimdi 16 aylık olmak üzere ve dün biberonun başlığını dişiyle çekiştirip yırttı. Ve tabii ki artık içemiyor. Normalde bardakla veririm plastik bardağı var kendi başına içemiyor ama ben verince bazen dökse de içiyor. Evde ne suluklar, pipetliler, biberona benzeyenler neler aldım ama hiçbir zaman hiç birini kabul etmedi. Şimdi dün geceden biberonu yok evde başkası vardı teklif ettim asla almadı. Tüm sulukları dizdim karşısına. Bi tek aventin biberona benzer suluğunda su içti bide bardağında. Mama sorun değil zaten mamayı bi defa içiyordu akşamları. Onu içmese bile yemek yedirip uyutmak olur. Su meselesi beni endişelendiriyor sadece. Ne kadar zaman unutur biberonunu? İlla ki yaşayan olmuştur, ya bıraktırmak için yapanlar. Suluğu da vermesem mi acaba direk bardak mı teklif etsem her defa? Suluktan hiç bir zaman içmedi hep diş kaşıdı aslında suluğa da alışmasını istemem. İleri zamanda şu biberon çürüğü mü ne çene yapısı bozulması bu suluğa da mı ait ?