kuzeygrm Kızlar şu ilk çocuğa 5 bin muhabbetiyle e devletten başvuru yapabilen var mı ben giriyorum çocuğumu ekliyorum sayfada kalıyor onaylamıyor
Kayra_68_aksaray kuzeygrm denedim ama benim oğlum 2023 doğumlu olduğu için olmuyor resmen dışlanmiş gibi hissettim kendimi bizimkiler bebek değil galiba
nilozka kuzeygrm ben de 3 gündür deniyorum. Söylediğiniz kısımdan ileri gidemiyorum. Okuduğum kadarıylada henüz o kısmı geçip başvuruyu tamamlayabilen birine denk gelmedim. Tamamlayan varsa yazsın valla. Merak ediyorum ben de
derinsmayko kuzeygrm e devletten olmuyormuş diye biliyorum işlemler, ayrıca birkaç kişiden duydum daha verilecek para kesinleşmemiş gittim eli boş döndüm diyenler vardı instagramda arastirin isterseniz
kuzeygrm Kayra_68_aksaray 2023 olmuyor zaten ocak 2025 den sonra doğması gerekiyor benim oğlum 10 Ocak doğumlu
Tosbikkiz nilozka bende gece denedim 4 gibi kayıt alındı sabaha karşı yorgunluk azalıyor sanırım o yüzden hata vermeden direk kayıt alındı gece geç saatte deneyin tekrar
nilozka Tosbikkiz sizin yorumunuzu okuyunca şimdi denedim ve talep alındı. Yoğunluk yavaştan azalıyor galiba 😌
nzyl Doğum yardımına başvuru yapmak için yönlendirilen sayfada ücretleri yazıyor ilk çocuk 300 ikinci 400 üçüncü ve sonrası 600 yazıyor
aselikra21x Eymen_2809bbulut Bilgisayar varsa opera var e devlet yazınca çıkıyor başvuru yapıyorsunuz ben öyle yapabildim 2 gündür deniyordum olmuyordu