tahin Boncukdefne52 eğer çok uğraştırıcı değilse koyun çocuklar kalem vs koyar bir de shopier hesabı açsanız? Aklıma geldi sonradan ürünleriniz gerçekten güzel
Boncukdefne52 tahin düşünüyordum aslında ama ınstangram dan arkadaşımin vardı çok kesinti yaptığını söyledi . Bilemedim bende , dolap uygulaması da bayağı kesinti yapıyor gardrops en azından 500 tl üzerine yapıyor , tabi o uygulamada herkes de yok
Boncukdefne52 tahin teşekkür ederim gerçekten, yaptıklarım hoşuma gidiyor ama bir türlü insta da yükselişe gecemiyorum o kadar uğraşıyorum reels izlemeleri bile düşük. Shopier kullanan arkadaşlar varsa ne kadar kesinti yapıyor belirli miktarlara mı yapiyor kullanimi nasil Bilgi verirse sevinirim
tahin Boncukdefne52 şimdi aklıma geldi instagram hrici tiktok açıp oradan da shorts atabailirsiniz, shopier oranlarını bilmiyorum malesef
Boncukdefne52 Net videolar çekiyorum özen gösteriyorum ama bu sayıları geçemiyorum maalesef anlayan arkadaşlar vardır belki birileri taktik veri😑
tahin Boncukdefne52 aslında içerikler de güzel acaba etiketleri mi tam seçemiyorsunuz bu şekilde iş yapan sayfalra baktınız mı? Bir de tiktok değilse de youtube shortsta çok iyi
Boncukdefne52 tahin onada özen gösteriyorum ama olmayınca olmuyor galiba , araştırıp deneyebilirim YouTube u teşekkür ederim
tahin Boncukdefne52 yapay zeka ile hazır düzenleme de yapabilirsiniz remini diye bi uygulama da var mesela yüklüyorsunuz kendi kolaj video yapıyor ücretsiz belli hak
MiracAlpinveUmutunAnnesi tahin Denemeli tabiki. Dolap hesabımdır galiba açtım ama bana mısın demedi 😂